Printen

Logistiek

6 opleidingen gevonden

De opleidingen logistiek kun je op verschillende mbo niveaus volgen. Volg de opleiding logistiek medewerker op niveau 2, de opleiding logistiek teamleider op niveau 3 of de opleiding logistiek supervisor op niveau 4.

Chauffeur wegvervoer

BBL Niveau 2 Sittard, Arendstraat

Logistiek medewerker

BOL BBL Niveau 2 Heerlen, Schandelermolenweg Sittard, Arendstraat Heerlen (Campus), Valkenburgerweg

Logistiek supervisor

BBL BOL Niveau 4 Heerlen (Campus), Valkenburgerweg Sittard, Arendstraat

Logistiek teamleider

BOL BBL Niveau 3 Sittard, Arendstraat Heerlen (Campus), Valkenburgerweg

Management transport en logistiek

BOL BBL Niveau 4 Sittard, Arendstraat Heerlen (Campus), Valkenburgerweg

Specialist transport en logistiek

BOL BBL Niveau 4 Sittard, Arendstraat Heerlen (Campus), Valkenburgerweg

Opleiding logistiek supervisor

De logistiek supervisor opleiding is een mbo-niveau 4 opleiding. Tijdens je opleiding volg je vakken die jou voorbereiden op het werk als logistiek supervisor. Zo leer je tijdens deze opleiding logistiek hoe je de processen aanstuurt, personeelsbeleid uitvoert en hoe je zakelijke relaties onderhoudt, Volg je een BOL-opleiding logistiek? Dan leer je voornamelijk op school. Daarnaast ga je ook stage lopen tijdens je logistiek supervisor opleiding. Hier doe je veel praktijkervaring op. Volg je de logistiek supervisor als BBL-opleiding? Dan ben je al aan het werk en heb je één terugkomdag naar school per week. Je volgt dan theorievakken die je direct kunt toepassen in je werk.

Opleiding logistiek medewerker

De logistieke opleidingen zijn op verschillende locaties te volgen, Zo ook de opleiding logistiek medewerker op niveau 2. Deze opleiding is als BOL- en als BBL-opleiding te volgen. Beiden omvatten theorievakken op school. Tijdens de BBL-logistiek opleiding ben je al aan het werk. Kies je voor de BOL-opleiding logistiek medewerker? Dan heb je voornamelijk les op school en loop je stage. Tijdens jouw stage kom je meer te weten over het werk na je mbo logistiek opleiding niveau 2.

Logistiek teamleader niveau 3

De logistiek teamleider opleiding is een mbo niveau 3 opleiding. Tijdens de opleiding volg je lessen waarin je leert een team aan te sturen. Natuurlijk leer je ook alleen te werken en jezelf te verbeteren. Bij de logistiek teamleider opleiding heb je een voorbeeldfunctie. De logistiek opleiding op niveau 3 staat dan ook in het teken van goede discipline.

BBL-logistiek opleidingen

De opleidingen logistiek zijn allemaal als BBL-opleiding te volgen, Tijdens je BBL-logistiek opleiding ben je al aan het werk. Op de terugkomdag krijg je theorielessen die je daarna direct in de praktijk kunt uitvoeren. Deze terugkomdag vindt één keer in de week plaats.

Opleiding logistiek bij VISTA college

Een opleiding logistiek bij VISTA college betekent dat je les krijgt van ervaren docenten. Zij leren je alles wat je moet weten over de wereld van logistiek. Buiten de theorielessen ga je ook stage lopen. In Limburg zijn daar genoeg mogelijkheden voor! Wil je graag meer weten over de logistiek opleidingen, kennis maken met de docenten of de huidige studenten vragen stellen? Kom dan kijken bij VISTA college.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken