Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen
Colofon

Colofon

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

VISTA college besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. VISTA college is niet aansprakelijk voor schade of kosten, van welke aard ook, die direct en/of indirect ontstaan door het gebruik van deze website, zoals schade veroorzaakt door mogelijke schrijffouten, onjuistheid, onvolledigheid, (tijdelijke) onbereikbaarheid of gedateerdheid van informatie op de website, door virussen of het niet correct functioneren van deze website. Het gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor risico van de gebruiker.

VISTA college behoudt zich het recht voor de webpagina's naar eigen inzicht en op ieder moment te (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging.

Opleidingen en cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. Een aanmelding betekent dan ook niet automatisch dat de opleiding of cursus daadwerkelijk van start gaat. De website van VISTA college bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van VISTA college liggen. Deze links zijn als informatie voor de lezer opgenomen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. VISTA college is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van deze sites. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is geheel voor eigen risico.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken