Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen
Centrale Studentenraad (CSR)

Wij zijn de studentenraad van VISTA college

De Centrale Studentenraad houdt zich voornamelijk op beleidskwesties binnen VISTA college. Als lid van de CSR beschik je over drie belangrijke rechten: instemmingsrecht, inspraakrecht en de verantwoordelijk om beslissingen uit te voeren. Je vertegenwoordigt alle studenten op onze verschillende locaties. In de Studentendeelraad kun je je creativiteit de vrije loop laten. Hier vang je geluiden op vanuit diverse locaties en wissel je ideeën uit. Je kunt bijvoorbeeld de vraag stellen: "Hoe kunnen we dat organiseren?" of "Hoe kunnen we dat verbeteren?" De Centrale Studentenraad is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de ideeën die voortkomen uit deze gesprekken.

Ben je student en wil je meer weten over de Centrale Studentenraad? Kijk dan op mijnVISTA!

Wij staan niet alleen klaar om beleidskwesties aan te pakken, maar ook om te luisteren en ondersteuning te bieden bij problemen die specifiek betrekking hebben op onze school. Als je tegen kwesties aanloopt binnen het VISTA college, zoals schoolgerelateerde problemen, vragen of zorgen, dan zijn wij er om te helpen en te vertegenwoordigen.

Heb je vragen of suggesties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om naar je te luisteren en om de stem van de studenten te vertegenwoordigen in belangrijke zaken. Samen kunnen we werken aan een goede studie-ervaring voor alle studenten bij VISTA college. Stuur een mail naar: csr@vistacollege.nl

Robin Verburgh Voorzitter Studentenraad

James Franssen Vice-voorzitter

Luanne Hausmann Secretaris

Ryan Nix

Belinda Crombach Begeleider Studentenraad

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken