Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen
Over VISTA college

We hebben Goud in handen, Goud met een zachte 'G'

Het is goed om vooruit te kijken, de blik gericht op de toekomst. Het is ook goed om terug te kijken, om te weten waar we vandaan komen. En het is goed om stil te staan bij waar we nu staan. Vanuit ons verleden en heden kijkend naar de toekomst en met de input van vele collega’s vormen we een verhaal over wat we zien en hoe we willen kijken: Goudkijken! Dat is onze nieuwe strategische koers voor de periode 2025-2030.

Goudkijken schetst de richting die we samen opgaan. Een richting waarin verbindingen gelegd worden. Verbindingen tussen onze missie, visie, kernwaarden en ambities. Het is een koers die taal geeft aan waar wij voor staan. Met deze koers blijven wij een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van al het talent van onze diverse doelgroepen, maar ook aan de ontwikkeling van onze regio en van onszelf als organisatie.

Bekijk hier onze strategische koers: Goudkijken '25 - 30

MISSIE

Wij helpen studenten met een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling, burgerschap en een loopbaan om zo een blijvende betekenisvolle bijdrage te leveren aan onze samenleving.

VISIE

Wij zien jou, onze studenten.
We houden rekening met jouw eigenheid. We helpen je jouw doelen te bereiken en geven je wat je nodig hebt in je ontwikkeling. Ons onderwijs motiveert je om jouw potentieel te benutten en leidt naar een betekenisvolle plek in de samenleving, een succesvolle toekomst.

Wij zien jou, onze regio.
We houden rekening met jouw eigenheid. We spelen in op maatschappelijke- en arbeidsmarktontwikkelingen. We zijn een vanzelfsprekende partner voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en regionale overheid. We geven samen proactief passende antwoorden op scholingsvraagstukken.

KERNWAARDEN

We werken vanuit een viertal kernwaarden. Het maakt wie we zijn als VISTA en waar we voor staan. Ze vormen de basis van ons denken, handelen en doen, wat je functie binnen VISTA ook is. Ze zijn het fundament van alles dat we doen en daarmee ook van onze strategische koers.

 • Respectvol
  We zien en behandelen de ander als een waardig en waardevol mens. Net als onszelf.
 • Samen
  Samen gaan we de verbinding aan. Zo tillen we onszelf en elkaar naar een nieuw niveau.
 • Nieuwsgierig
  We kijken met open blik en échte aandacht. Ik zie jou, en jij ziet mij. Zo groeien we samen verder.
 • Ondernemend
  We hebben oog voor onze omgeving en elkaar. Zo zien we kansen in een wereld die voortdurend in beweging is.
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken