Printen
WIJ ZIEN JOU

VISTA VERTELT ...

Ons verhaal

Dit is ons verhaal. Het verhaal van VISTA college. Het verhaal dat alles samenvat. Wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Het beschrijft onze ontwikkeling, de regio, het vakmanschap en onze visie op de toekomst. Tegelijkertijd is het de kapstok voor al onze uitingen. We zetten het in voor onze communicatie met studenten, medewerkers en stakeholders. Ons verhaal is een verhaal dat motiveert. Dat raakt. Dat inspireert. Het gaat over het creëren van een toekomst. Het houdt een belofte in. En geeft houvast. Ons verhaal laat zien dat we samenwerken aan verbinding en betrokkenheid. Dat we samen krachtig zijn en kiezen voor innovatie en ontwikkeling. Een verhaal dat gaat over oprechte, persoonlijke aandacht en oog voor elkaar. VISTA college: Wij zien jou.

Het talent achter de verlegen blik. Het kleine hartje achter de grote bek. Wij zien het. We kijken met een open blik, nieuwsgierig en onbevangen. En we zien in jou wat je zelf nog niet ziet. Een begaafd student. Een vakmens. Jij bakt straks elke dag ons brood. Jij veegt onze billen en bouwt het dak boven ons hoofd. En wij? Wij zien jou en bieden je toekomstperspectief.

We zien ook een bevlogen collega, een veelzijdig mens. Wij zien de rollen die je soms noodgedwongen vervult. Hoe je door de week je studenten, in het weekend de F’jes traint. Hoe mantelzorg je avonden vult. Wij zien wat jij mogelijk maakt, voor de klas en achter de schermen. We hebben oog voor wie je bent en wie je wilt worden.

Met elkaar gaan we de verbinding aan. Als studenten en collega’s. Met vakgenoten in andere organisaties. Met partners in de zorg en het bedrijfsleven. Want door de handen in elkaar te slaan, tillen we kwaliteit en innovatie naar een nieuw niveau. Net als onze eigen professionaliteit.

We bereiden ons voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Daarbij zien we kansen. We gaan ondernemend te werk en zijn wendbaar en innovatief. We hebben het lef om nieuwe paden in te slaan. Want in een veranderende wereld zijn ook wij nooit uitgeleerd.

Daarbij staat een veilige leeromgeving voorop. Problemen lossen we samen op. En wat je achtergrond ook is: wij zien je. We respecteren je. Jouw stem telt net zo zwaar als die van ieder ander. We waarderen je bijdrage aan onze regio. Aan de ontwikkeling van Limburgse Krachten voor morgen.

VISTA college
Wij zien jou

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken