Je bent nu op de site van Entree, onderdeel van VISTA college

Jouw springplank
naar het mbo

SCROLL VERDER

Samen gaan wij

dat diploma halen!

Misschien loop je er al een tijdje mee: je hebt nog geen opleiding afgerond en diploma behaald, maar je wilt dat wel graag. Een diploma vergroot natuurlijk ook je kans op werk. Misschien weet jij eigenlijk al wat je wil. Wil je de zorg in? Vind je horeca of de bouw wel bij jou passen? Dat kan natuurlijk. Maar het kan ook zijn dat je het gewoon nog niet weet. Geen probleem: VISTA college entreeopleidingen heeft dan dé oplossing voor jou!

Jij staat centraal

We vinden het belangrijk dat jij je talenten ontdekt en een toekomst tegemoet gaat die jij zelf kiest én vormgeeft. Daarom sta jij als student centraal in de entreeopleiding. Samen bepalen we welke studierichting het beste bij jou past.

Aantrekkelijke, activerende en uitdagende opleiding

Wij vinden het belangrijk dat de entreeopleiding aantrekkelijk, activerend en uitdagend is. Zo dagen wij jou uit je talenten volledig te benutten. Als je eenmaal je richting hebt gekozen, volg je samen met je groep de theorie van de entreeopleiding en je gaat een aantal dagdelen/dagen op stage. De overige dagen zit je op school en volg je met je groep de theorie van de entreeopleiding. Op die manier leer je én zelfstandig werken én samenwerken én (vooral) om verantwoordelijkheid nemen. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en krijgt allerlei praktijkgerichte opdrachten. Ook volg je lessen Nederlands, rekenen, keuzedeel en loopbaan en burgerschap. De groepen zijn klein en de opleiding geeft veel structuur. Je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Praktijk, structuur en resultaatgerichtheid

Tijdens de entreeopleiding staat het opdoen van ervaring in de praktijk centraal. Zo ontdek je waar jouw interesses en talenten liggen. Met een entreeopleiding krijg je steeds meer zelfvertrouwen. Om de werkzaamheden binnen jouw gekozen beroep allemaal te kunnen uitvoeren heb je competenties nodig; dat is een ander woord voor kwaliteiten of vaardigheden. Misschien heb je die al of misschien nog niet. In de entreeopleiding ga je aan de slag om deze competenties te ontwikkelen.

Natuurlijk houden wij al jouw resultaten netjes bij. Samen met jouw trajectbegeleider maak je een studentendossier/map dat je in de loop van het jaar aanvult met allemaal zaken die aantonen hoe het met je studievoortgang gaat. Zo kunnen we jou en je ouders/voogd op elk moment op de hoogte houden van jouw schoolprestaties en voortgang in de entreeopleiding.

Jouw mening telt

In de entreeopleiding werken wij samen met en overleggen wij met studenten, leerbedrijven en andere betrokkenen: ieders mening telt! Wij gaan op een respectvolle en gelijkwaardige manier met elkaar om.

Kortom: onderwijs in de entreeopleiding van VISTA college is doelgericht, praktijkgericht en bij ons telt ieder mens. Wij staan midden in de maatschappij, richten ons naar buiten en zijn positief, prikkelend en nieuwsgierig!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken