Vanwege een grote ICT operatie binnen VISTA college zijn we tijdens de zomervakantie van 19 juli t/m 9 augustus telefonisch en via e-mail niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar via info@vistacollege.nl of telefonisch via het centrale nummer 088-0015000.

Meer informatie
Printen
Open dagen en open avonden

Open dagen en open avonden

VISTA college organiseert een aantal keer per jaar open dagen in de vorm van een open mbo weekend of open avonden. Op zo'n open dag kun je kennis maken met alle opleidingen. Je kunt proeflessen volgen, krijgt presentaties en demonstraties, hebt de mogelijkheid om met docenten en studenten te praten én ervaart de sfeer binnen VISTA college.

Een open dag speelt een grote rol bij het maken van een keuze voor de toekomst en geeft jou en je ouders vaak de doorslag om voor een bepaalde opleiding te kiezen. Het kan echter ook zijn dat je tijdens een open dag voor het eerst kennismaakt met een bepaalde opleiding of een richting. Open dagen zijn dan ook zeker niet alleen voor leerlingen die in de beslissende fase van hun studiekeuzeproces of laatste jaar van hun opleiding zitten. Onze open dagen zijn ook zeer geschikt voor leerlingen die zich nog volop aan het oriënteren zijn in het voorlaatste jaar van hun opleiding.

Open avonden

Heb jij na jouw bezoek aan het open mbo weekend nog vragen en wil je deze graag persoonlijk stellen? Of twijfel je nog over welke opleiding het beste bij jou past? Kom dan naar een van onze open avonden. In een kleine setting staan docenten voor jou klaar. De open avonden zijn vooral geschikt voor ouders én leerlingen die in hun examenjaar zitten.

In verband met het coronavirus zijn de open avonden geannuleerd!

    Open dagen (open mbo weekend)

    Tijdens een open dag staan de deuren van alle VISTA college locaties in Zuid-Limburg staan dan wagenwijd open. Docenten en studenten staan klaar om je kennis te laten maken met de gebouwen, lokalen en natuurlijk al jouw vragen te beantwoorden. Wij raden deze activiteit vooral aan voor ouders én leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen.

    Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken