In jouw zoektocht naar een opleiding kun je aan verschillende activiteiten deelnemen en ervoor zorgen dat de keuze iets gemakkelijker wordt.

Op jouw huidige school wordt er veel gedaan aan loopbaanontwikkeling. Je praat met je mentor maar ook thuis over wat je leuk vindt of juist helemaal niet leuk vindt.

Online voorlichting

Twijfel je nog tussen een aantal opleidingen? Neem dan deel aan de online voorlichtingssessies op dinsdag 23 maart 2021, lekker vanaf je eigen bank (of bed)! Tijdens de interactieve presentatie van max. 1 uur kom je meer over een specifieke opleidingsrichting te weten en kun je direct vragen stellen aan de docent(en).

Wanneer? 23 maart 19.00-20.00 uur en 20.15-21.15 uur
Voor wie? Eindexamenleerlingen van het voortgezet onderwijs en ouders/verzorgers

Klik hier om deel te nemen aan de voorlichting

VISTA match

VISTA match is het online mbo-event waar jij, als het jou uitkomt, kunt luisteren, kijken en proeven van onze opleidingen. Tijdens uitzendingen van maximaal één uurtje, kun jij vanuit je eigen woonkamer (of slaapkamer ;) de sfeer proeven van onze locaties en opleidingen.

  • 11 VISTA match uitzendingen
  • interviews met studenten
  • kijkje in de gebouwen
  • interviews met docenten

Welke VISTA match hebben wij voor jou?

Speeddate

Plan een digitaal gesprek met een loopbaanadviseur

Zit jij op het vmbo 4e jaar of denk je aan overstappen naar een mbo-opleiding komend schooljaar? Vind jij het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Dit kan op dit moment in een videogesprek.

Deze voorlichtingsactiviteit is alleen voor 4e jaars leerlingen en leerlingen die in schooljaar 2021/2022 willen instromen.

Meeloopdagen

Doe jij dit schooljaar examen en denk je er over om dan een mbo-opleiding te kiezen of wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Deze voorlichtingsactiviteit is alleen voor 4e jaars leerlingen en leerlingen die in schooljaar 2021/2022 willen instromen.

Chatten

Je hebt je al goed verdiept in de opleidingen en aan diverse activiteiten deelgenomen. Maar je zit nog met een prangende vraag. Onze studenten beantwoorden deze graag voor je. Je kunt ze benaderen via social media en je brandende vragen op ze afvuren!