Printen
Studeren bij VISTA

Studeren bij VISTA college

Hi! Wat leuk dat je misschien bij VISTA college wilt komen studeren. Met z’n allen vormen wij een team, met één doel: jou opleiden tot een vakmens met de juiste skills die passen in een omgeving die steeds verandert. Of hoe wij het liever noemen; een omgeving die zich blijft ontwikkelen. Net als jij. Maar we vergeten zeker niet dat het hier om jou gaat. Dat jij straks naadloos een passende plek in de Limburgse samenleving vindt. Want voor gepersonaliseerd onderwijs, zit je bij ons op de juiste plek.

VISTA college mbo opleidingen

VISTA college biedt meer dan 230 mbo-opleidingen aan op niveau 1, 2, 3 en 4. Deze opleidingen zijn verdeeld in een aantal werelden zodat jij jouw opleiding snel kunt vinden.

Meer informatie over alle mbo opleidingen van VISTA college

VISTA college Bedrijfsopleidingen

Wij bieden om-, her- en bijscholingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit kunnen versnelde mbo-opleidingen zijn, maar ook vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen. Het niveau van ons opleidingsaanbod varieert van beginners tot mbo+.

Meer informatie over bedrijfsopleidingen van VISTA college

VISTA college Entreeopleidingen

De entreeopleiding is er voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. De entreeopleiding bereidt jou voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een mbo niveau 2 opleiding. De opleiding duurt 1 jaar.

Klik hier voor meer informatie over entreeopleidingen van VISTA college

VISTA college Vavo

Ben je gezakt voor jouw eindexamen of lukt het op jouw huidige school niet. Bij het vavo kun je het examenjaar vmbo-t, havo 4 & 5 en vwo 6 overdoen of je kunt vakken los volgen. Wij bieden jou de kans om jouw diploma alsnog te halen en weer verder te gaan met jouw toekomstplannen. Alle diploma’s die vavo uitreikt, zijn volwaardige, landelijk erkende diploma’s.

Klik hier voor meer informatie over het vavo van VISTA college

VISTA college Taal+

Wil je graag beter leren lezen, schrijven, rekenen of computeren? Dan zit je bij Taal+ op je plek.

Meer weten over het Taal+ aanbod? Klik hier!

Studentenbegeleiding

School, les, stage, leren, opdrachten en verslagen maken. Naast deze dingen die natuurlijk belangrijk zijn voor je opleiding, is het ook belangrijk hoe het met jou gaat. Want als het goed met jou gaat, dan gaat studeren ook beter. Team Studentenbegeleiding van VISTA college is er om jou te zien. En ook om mentoren en docenten te ondersteunen.

Meer weten over passend onderwijs klik hier

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken