Printen
Studeren bij VISTA

Studeren bij VISTA college

Hi! Wat leuk dat je misschien bij VISTA college wilt komen studeren. Met z’n allen vormen wij een team, met één doel: jou opleiden tot een vakmens met de juiste skills die passen in een omgeving die steeds verandert. Of hoe wij het liever noemen; een omgeving die zich blijft ontwikkelen. Net als jij. Maar we vergeten zeker niet dat het hier om jou gaat. Dat jij straks naadloos een passende plek in de Limburgse samenleving vindt. Want voor gepersonaliseerd onderwijs, zit je bij ons op de juiste plek.

VISTA college Mbo opleidingen

VISTA college biedt meer dan 230 mbo-opleidingen aan op niveau 1, 2, 3 en 4. Deze opleidingen zijn verdeeld in een aantal werelden zodat jij jouw opleiding snel kunt vinden.

Meer informatie over alle mbo opleidingen van VISTA college

VISTA college Entreeopleidingen

De entreeopleiding is er voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. De entreeopleiding bereid jou voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een mbo niveau 2 opleiding. De opleiding duurt 1 jaar.

Klik hier voor meer informatie over entreeopleidingen van VISTA college

VISTA college Vavo

Ben je gezakt voor jouw eindexamen of lukt het op jouw huidige school niet. Bij het vavo kun je het examenjaar vmbo-t, havo 4 & 5 en vwo 6 overdoen of je kunt vakken los volgen. Wij bieden jou de kans om jouw diploma alsnog te halen en weer verder te gaan met jouw toekomstplannen. Alle diploma’s die vavo uitreikt, zijn volwaardige, landelijk erkende diploma’s.

Klik hier voor meer informatie over het vavo van VISTA college

VISTA college Bedrijfsopleidingen

Wij bieden om-, her- en bijscholingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit kunnen versnelde mbo-opleidingen zijn, maar ook vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen. Het niveau van ons opleidingsaanbod varieert van beginners tot mbo+.

Meer informatie over bedrijfsopleidingen van VISTA college

VISTA college Taal en Volwassenen educatie

Het is voor iedereen van belang om mee te kunnen draaien in de maatschappij. Onze trajecten zijn bedoeld voor Nederlanders en niet-Nederlanders.

Klik hier voor meer informatie over taal en volwasseneneducatie van VISTA college

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken