Dagje meelopen met een mbo-opleiding? Aanmelden kan nog t/m mei!

Aanmelden
Printen
VISTA GO! Leren of werken na je mbo-diploma

Leren, werken of een combinatie van deze na het behalen van je diploma?

VISTA GO! ondersteunt en begeleidt (oud) studenten van alle VISTA locaties (niveau 2 t/m 4).

Wat kan VISTA GO! voor jou betekenen?

  • Hulp bij het zoeken van een vervolgstudie
  • Hulp bij het zoeken van werk of een geschikte werk-leerplek
  • Hulp nodig bij andere zaken die spelen

Dit zeggen studenten over de hulp van VISTA GO!

Sanne Raemaekers > Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gekregen!

Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gekregen omdat ik op een punt stond dat ik echt niet wist wat ik wou doen en ook persoonlijke problemen had.

Door alle gesprekken die we gehad hebben ben ik er toch achter gekomen welke opleiding het beste bij mij past en wat ik graag wil doen.

Ik had veel last van twijfels maar uiteindelijk heb ik door de hulp toch een keuze kunnen maken voor een opleiding en volg ik nu de opleiding luchtvaartdienstverlening. En ik ben heel blij met deze keuze. Bedankt voor de hulp.

Groet,

Sanne Raemaekers

Luca Di Caro > Ik ben heel blij over hoe de samenwerking is gegaan

Ik vond de samenwerking heel goed gaan. Ik had aangegeven aan mijn mentor dat ik hulp nodig had met het zoeken naar een nieuwe opleiding. Na een tijdje is er contact met mij opgenomen door u en ging het allemaal vrij snel. We zijn op gesprek geweest en tijdens dat gesprek kwam toch wel al snel de conclusie dat marketing het zou worden. Vanaf dat moment hebben we er samen alles aan gedaan om nog aan te kunnen sluiten. Het was niet al te makkelijk vanwege de klassen die al vol zaten ,maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ik ben heel erg blij hoe u elke keer heeft doorgezet en bleef mailen bellen en informatie vragen zodat we meer te weten kwamen. Daar ben ik u dankbaar voor. En dat u ook af en toe nog een berichtje stuurt over hoe het gaat waardeer ik zeker. Dus ik ben heel blij over hoe de samenwerking is gegaan.

Nogmaals ben ik erg blij over hoe hoe is gegaan en dat het allemaal is gelukt erg bedankt daarvoor!

Luca Di Caro

Han Kartoush > Nadat ik gestart ben met mijn nieuwe opleiding heb ik contact gehouden met Project #GO!

Nadat ik mijn opleiding Helpende Zorg en Welzijn had afgerond twijfelde ik welke opleiding ik wilde gaan doen. Ik wist ook niet wat de beste manier was om tot een goede keuze te komen. Via mijn mentor hebben we het project #GO! aangevraagd. Mijn eerste keuze ging in eerste instantie uit naar de opleiding Verzorgende IG en de tweede keuze naar de opleiding Verpleegkunde. Nadat ik de Open Dag heb bezocht wist ik dat mijn interesse uitging naar Laboratoriumtechniek. Ik heb toen gelezen dat ik eerst de vakken wiskunde, natuurkunde en chemie moest hebben. Ik werd geadviseerd om misschien eerst de VAVO te doen met deze vakken. Dit duurt 2 jaar maar met deze opleiding kan ik niet meteen gaan werken zoals met de opleiding Laboratoriumtechniek. Mijn begeleider heeft contact gehad met de VAVO en Laboratoriumtechniek en daardoor heb ik allebei de kanten gezien en geleerd en uiteindelijk gekozen voor het beste voor mezelf van deze mogelijkheden. Ik heb me ingeschreven voor de opleiding Laboratoriumtechniek. Bij het intakegesprek van de opleiding Laboratoriumtechniek zat mijn begeleider van Project #GO! erbij. Nadat ik gestart ben met de opleiding heb ik contact gehouden met Project #GO! en nu alles goed gaat is het traject beëindigd. Bedankt voor de moeite.

Groetjes Han Kartoush

Kunnen wij jou helpen? Neem dan contact op!

We zijn via het onderstaande formulier te bereiken. We horen graag van je, ook als je niet zeker weet of we je kunnen helpen.

Jouw naam

Vul hier het e-mailadres in waarmee we kunnen reageren op jouw bericht.

Wil je liever gebeld worden? Vul hier dan je telefoonnummer in.

Vul hier je bericht in.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken