Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Omscholen en bijscholen met onze bedrijfsopleidingen

Snel aan de slag in de Zorg of Techniek?

We hebben diverse opleidingen en trainingen die ervoor zorgen dat je snel aan de slag kan in een voor jouw nieuwe branche of nieuw beroep.

Ontdek onze korte en praktische opleidingen

Top 3 beroepen

In onze regio is onder meer veel vraag naar zorgpersoneel, medewerkers in logistiek en transport en technisch personeel dat kan helpen de energietransitie mogelijk te maken. Maak kennis met een voor jou nieuwe richting of beroep met onze Oriëntatieprogramma’s voor Zorg en Logistiek.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

In de kijker: Digitale vaardigheden basis

Dit mbo-certificaat maakt je wegwijs in de wereld van data en digitale informatie. En zorgt ervoor dat je met de digitale informatiesystemen uit de voeten kunt die op de werkvloer gangbaar zijn (zoals Office365). Deze praktische vaardigheden zijn breed inzetbaar bij het uitoefenen van je (toekomstige) beroep. Ook beschikbaar voor groepen (nieuwe) medewerkers.

Opleidingspagina Digitale vaardigheden basis

Maatwerk

Maak gebruik van onze expertise om mensen praktisch op te leiden. We stellen graag een opleiding samen specifiek afgestemd op jouw bedrijf of organisatie. Wil je voor jouw medewerkers of groep van deelnemers een opleiding op maat? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden door te nemen.

Ik wil maatwerk

Subsidiemogelijkheden

De overheid stimuleert om– en bijscholen van mensen op verschillende manieren met verschillende subsidies. Deze subsidies zijn ook van toepassing op een deel van onze opleidingen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor (nieuwe) medewerkers van jouw bedrijf of organisatie.

Neem contact met ons op

Nooit te oud om te leren

Bij VISTA college vinden we het belangrijk dat iedereen een bijdrage kan blijven leveren die past bij zijn of haar interesse, kennis en talent. We werken nauw samen met bedrijven en organisaties in de regio, gemeenten en het UWV. Daardoor weten we waar behoefte aan is en wat de mogelijkheden zijn. En daar stemmen we onze trainingen, cursussen en opleidingen op af. Kijk of er een opleiding is die aansluit bij jouw wensen en talenten! Heb je vragen, laat het ons weten.

Neem contact met ons op

Wij werken samen met

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken