Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Wat past bij mij?

Wat past bij mij?

Sommige mensen weten precies wat voor beroep zij willen en gaan recht op hun doel af. Voor veel anderen is dat (nog) niet zo duidelijk. Misschien wil je eens wat nieuws? Of zet je jouw kennis en ervaring graag in voor een hele andere branche of richting? VISTA college helpt je graag in jouw zoektocht. Wij hebben door onze jarenlange ervaring met het (praktisch) opleiden van mensen een groot netwerk in en veel kennis van de regio. Daarnaast werken we samen met bedrijven, organisaties en overheidsinstanties om te zorgen dat iedereen een bijdrage aan de regio kan blijven leveren die past bij zijn of haar interesse, kennis en talent.

Ontdek nieuwe mogelijkheden met Leo Loopbaan

Plan een experience bij een bedrijf in de regio en ontdek wat een beroep inhoudt. Doe een online interesse test of plan een loopbaangesprek met een coach. Leo Loopbaan is een coöperatie opgericht voor de regio Limburg die jou faciliteert in je zoektocht. Maak gebruik van de mogelijkheden die Leo Loopbaan biedt.

Bekijk de mogelijkheden van Leo Loopbaan

Loop eens binnen bij het werkcentrum Zuid-Limburg

Het werkcentrum Zuid-Limburg is vijf dagen per week geopend voor iedereen die vragen heeft op het gebied van beroep- en studiekeuzes, scholing, loopbaan, mobiliteit en werk. Loop gerust eens binnen aan de Avenue Ceramique 50. De koffie staat klaar!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken