Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Handel & Ondernemerschap

Zet je ervaring en talent in voor handel & ondernemerschap

Welkom in de dynamische wereld van handel & ondernemerschap. Waar je je sociale en communicatieve vaardigheden combineert met kennis van producten en diensten.

De afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven naast fysieke winkels en verkooppunten hun aanbod van goederen en diensten ook online gaan verkopen. Hierdoor is de klantreis heel anders geworden dan voorheen. In beide gevallen blijft het belangrijk dat je als medewerker kennis van zaken hebt en mensen goed kunt adviseren. Net als vaardigheden als goed luisteren en relaties opbouwen. Klanten komen voor jou en jouw deskundig advies, terug naar de winkel.

Van klantcontactcentrum, electronica zaak tot drogist

Er zijn veel verschillende werkvelden binnen handel & ondernemerschap. Denk bijvoorbeeld aan online marketing, klantreizen en het ontwikkelen van de juiste website. Medewerker of manager in een klantcontactcentrum. Of aan vers specialist bij een supermarkt of retailmedewerker bij een drogist of electronica-zaak.

Daarnaast variëren de werkzaamheden enorm. Het doen van bestellingen, presentatie, aankleding en promotie. Het budgetteren en bijhouden van de verkopen. Het organiseren van een evenement of promotieactie. Het aansturen of begeleiden van een team van medewerkers. En omdat je met mensen werkt is geen dag hetzelfde.

Wil je weten of werken in de handel & ondernemerschap wat voor jou is? Er zijn diverse manieren om kennis te maken!

Meteen aan de slag

Wanneer je inderdaad aan de slag wilt in de handel & ondernemerschap, zijn er verschillende manieren om je te begeleiden. Daarvoor kijken we natuurlijk vooral naar wat jij allemaal al kunt. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze VISTA coaches voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Zelf een dagje meelopen?

Wil je weten hoe het is om in de handel & ondernemerschap te werken? Maak dan een afspraak voor een X-perience. Ervaar zelf hoe het is om in deze branche actief te zijn. Door een dag mee te lopen of een informatiebijeenkomst bij te wonen. Zoals de X-perience ‘Customer service’. In 60 minuten word je meegenomen in het vak van medewerker klantenservice. Je kunt al je vragen direct stellen aan een professional.

Plan de ‘Customer service’ experience

Bekijk onze opleidingen

Met onze opleidingen breng je meteen in de praktijk wat je leert. Daarbij sluiten we aan bij al jouw talenten, kennis en ervaring. We hebben een breed assortiment aan opleidingen.

Bekijk onze opleidingen

Wij werken samen met

Blokker
Albert Heijn
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken