Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen

Op elk moment starten met FLEX+

VISTA college ontwikkelt al decennialang praktische bedrijfsopleidingen afgestemd op behoeften van organisaties en bedrijven in de regio. Met de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt bieden we nu, specifiek in de zorg- en welzijnssector, FLEX+. Met FLEX+ start je op elk moment een individueel opleidingsprogramma. Op basis van wensen van werkgever en kennis, ervaring en competenties van de werknemer stellen wij een individueel programma samen, met duidelijke doelstellingen. Het kan daarbij gaan om het behalen van een diploma. Het volgen van een training of cursus. Of losse onderdelen van een opleiding. Bij FLEX+ voert de deelnemer eigen regie en is zelf verantwoordelijk voor de eigen studievoortgang en planning. Natuurlijk onder begeleiding van onze studiecoaches.

Wat maakt FLEX+ uniek

  • Individuele instroom
  • Scholing op maat
  • Flexibele instroom op elke gewenst moment van het jaar
  • Geen vast lesrooster, wel contacturen met studiecoach
  • Bepaling van het eigen regie studietempo

Intakegesprek na aanmelden

Na aanmelding volgt een intake. Die bestaat uit een AMN talentscan (middels een online vragenlijst) en een intakegesprek met één van onze coaches. Op basis van deze intake ontvang je een offerte met daarin de inhoud en indicatieve duur van het programma met de kosten.

Voor welke opleidingen bieden we FLEX+ aan

Op dit moment bieden we FLEX+ aan voor de Mbo-opleidingen (niveau 3 en 4):

We breiden het aantal opleidingen de komende tijd verder uit met mbo-certificaten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van VISTA FLEX+ voor jouw organisatie en aanmelden contact met ons op.

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken