Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Bouw & Installatietechniek

Zet jouw talent en ervaring in voor bouw en installatietechniek

Ook Limburg zet fors in op bouwen met duurzame materialen en technieken en het duurzamer omgaan met energie. In de richting bouw en installatietechniek bouw je mee aan een duurzame toekomst. Dat kan op vele manieren. Houd je van het grove werk? Dan word je misschien wel metselaar of timmerman/vrouw. Vind je het leuker om een gebouw mooi af te werken? Kijk dan eens bij de schilders en tegelzetters. Wil je leren maken wat je in je hoofd voor je ziet? Dan is interieurbouw misschien wel iets voor jou. En ook op het gebied van technische installaties kun je in deze richting je hart ophalen.

Van metselen tot zonnepanelen aanleggen

Werk mee aan het duurzamer maken van onze samenleving. Van het installeren van zonnepanelen of warmtepompen tot het hergebruiken van bouwmaterialen. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken om materiaal te besparen. En (delen van) gebouwen worden in de fabriek effici├źnt geproduceerd en op locatie in elkaar gezet. Er zijn verschillende werkvelden binnen bouw en installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan metselen op een bouwlocatie tot het aanleggen van stroom- of waterleidingen. En als monteur kom je juist bij de mensen thuis. Het werk is tegenwoordig heel gevarieerd en fysiek veel minder zwaar geworden. Er zijn veel uitdagende banen op alle niveaus.

Vind jij het leuk om iets op te bouwen of te repareren? Of ben je geïnteresseerd in hoe stroom en leidingen gemaakt worden in een gebouw? Vind je het leuk om iets te maken dat jarenlang gebruikt kan worden? Misschien heb je niet eerder in de bouw en installatietechniek gewerkt maar heb je wel eigenschappen, talenten of ervaring die heel goed passen. Er zijn diverse manieren om kennis te maken!

Je bent technischer dan je denkt!

Heel veel mensen denken dat ze niet technisch zijn. Maar is dat wel zo? Je bent vaak veel technischer dan je denkt. Daarnaast doe je misschien thuis en bij vrienden ook al de ene na de andere klus? Kom gerust eens langs op onze locatie in Beek bij Bouwmensen. Dan krijg je een mooie indruk van wat (werken in de) bouw en installatietechniek inhoudt. Maak wel even een afspraak zodat we weten dat je komt.

Neem contact met ons op

Zelf een dagje meelopen

Wil je weten hoe het is om in de bouw en installatietechniek te werken? Maak dan een afspraak voor een bouw/infra X-perience. Voor een informatief gesprek of een dagje meelopen bij een bouw of installatiebedrijf.

Plan een bouw experience

Bekijk onze opleidingen

Met onze opleidingen breng je meteen in de praktijk wat je leert. Daarbij sluiten we aan bij al jouw talenten, kennis en ervaring. We hebben een breed assortiment aan opleidingen.

Bekijk onze opleidingen

Wij werken samen met

Logo bouwmensen
Logo gol
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken