Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Logistiek

Maak werk van je werk: Logistiek

Met een logistieke opleiding bij VISTA college zet jij de volgende stap in je loopbaan. Wil je een opleiding volgen of een certificaat halen? Maak er werk van!

Bekijk onze opleidingen

Zet jouw talent en ervaring in voor Logistiek

Alle producten die je in winkels en supermarkten op het schap ziet liggen of die bedrijven inkopen om producten mee te maken, moeten ook klaargemaakt worden voor verzending naar de juiste klant. Dat kan om allerlei producten gaan. Van voedsel tot schroeven. Van shampoo tot medische hulpmiddelen voor ziekenhuizen.

Er zijn verschillende werkzaamheden, instapbanen en doorgroeimogelijkheden. Denk aan het ‘picken’ van orders, goederen opslaan in het magazijn, het verzendklaar maken van bestellingen tot het bezorgen van pakketten. Ook in de logistiek maken we gebruik van geavanceerde technieken, machines en apparaten die het werk makkelijker maken. En wordt steeds gekeken hoe de processen duurzamer kunnen!

Wil je weten of werken in de Logistiek wat voor jou is? Er zijn diverse manieren om kennis te maken!

Meteen aan de slag

Wanneer je inderdaad aan de slag wilt in de logistiek, zijn er verschillende manieren om je te begeleiden. Daarvoor kijken we natuurlijk vooral naar wat jij allemaal al kunt. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze VISTA coaches voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Kom in contact met logistieke bedrijven

Wist je dat in deze regio juist veel logistieke bedrijven zitten die zorginstellingen, apotheken en ziekenhuizen bevoorraden? Wij werken met deze bedrijven samen in Beyond. Daarnaast hebben we contacten met andere logistieke bedrijven. Ben je geïnteresseerd in werken in de logistiek? Laat het ons weten. Wij maken graag een afspraak om kennis te maken met één of meerdere logistieke bedrijven.

Maak een afspraak om kennis te maken met logistieke bedrijven

Maak kennis met werken in de logistiek

Maak in een aantal weken kennis met werken in de Logistiek. Kijk of het bij je past en haal meteen je heftruckdiploma met het Oriëntatieprogramma Basiskennis Logistiek.

Bekijk ons oriëntatieprogramma Basiskennis Logistiek

Wij werken samen met

Beyond logo
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken