Open dag VISTA college zondag 5 november 2023!

Meer info & aanmelden
Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Omscholen en bijscholen met onze bedrijfsopleidingen

Omscholen naar de Zorg, Logistiek, Handel of Techniek?

We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep.

Ontdek onze korte en praktische opleidingen

Zet je STAP-budget in voor een praktische opleiding

Ben je ouder dan 18 jaar en ontvang je nog geen AOW? Dan kun je met je STAP-budget elk jaar maximaal € 1.000 subsidie besteden. Je bepaalt zelf waar je je STAP-budget voor inzet om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden te leren. Je kunt je STAP budget ook inzetten voor een praktische opleiding of training.

Overzicht STAP-budget opleidingen

Top 3 beroepen in de Zorg, Logistiek en Techniek

In de regio Limburg is onder meer veel vraag naar medewerkers in de zorg, logistiek & transport en personeel in de techniek met affiniteit voor de energietransitie. Maak nu kennis met een voor jou nieuwe richting of beroep met onze Oriëntatieprogramma’s voor zorg, techniek, transport en logistiek.

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

In de kijker: Digitale vaardigheden basis

In bijna alle beroepen zijn digitale vaardigheden belangrijk, zoals het omgaan met digitale apparaten en informatie verzamelen, produceren en beheren. Je hebt het overal voor nodig: een document of presentatie maken, een berekening opstellen en online samenwerken. Wil jij effectief en efficiënt jouw digitale vaardigheden ontwikkelen en breed inzetten in je (toekomstige) beroep? Kies dan voor de opleiding Digitale vaardigheden basis.

Opleidingspagina Digitale vaardigheden basis

Maatwerk in bijscholing en omscholing

Maak gebruik van onze expertise om uw medewerkers praktisch op te leiden. Samen met u en onze praktijk docenten stellen we samen een omscholings- of bijscholingsprogramma op, specifiek afgestemd op uw bedrijf of organisatie. Wilt u voor uw medewerkers of groep van deelnemers een opleiding op maat? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op om de mogelijkheden voor bijscholing en omscholing te bespreken.

Ik wil maatwerk voor mijn medewerkers

Subsidiemogelijkheden

De overheid stimuleert omscholen en bijscholen van mensen op verschillende manieren met verschillende subsidies. Deze subsidies zijn ook van toepassing op een deel van onze opleidingen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor (nieuwe) medewerkers van jouw bedrijf of organisatie.

Neem contact met ons op

Omscholen op latere leeftijd

Bij VISTA college vinden we het belangrijk dat iedereen een bijdrage kan blijven leveren die past bij zijn of haar interesse, kennis en talent. We werken nauw samen met bedrijven en organisaties in de regio, gemeenten en het UWV. Daardoor weten we waar behoefte aan is en wat de mogelijkheden zijn. En daar stemmen we onze trainingen, cursussen en opleidingen op af. Kijk of er een opleiding is die aansluit bij jouw wensen en talenten! Heb je vragen, laat het ons weten.

Neem contact met ons op

Wij werken samen met

LEO loopbaan leren werken
Logo limburg leert
Logo werkcentrum
Logo lwv
Logo provincie limburg
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken