Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Omscholen en bijscholen met onze bedrijfsopleidingen

Omscholen naar de Zorg, Logistiek, Horeca of Techniek?

We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep.

Ontdek onze korte en praktische opleidingen

Top 3 beroepen in de Zorg, Logistiek en Techniek

In de regio Limburg is onder meer veel vraag naar medewerkers in de zorg, logistiek & transport en personeel in de techniek met affiniteit voor de energietransitie. Maak nu kennis met een voor jou nieuwe richting of beroep met onze Oriëntatieprogramma’s voor zorg, techniek, transport en logistiek.

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

In de kijker: Zelfstandig werkend kok

Sinds jaar en dag is er in de hospitality industrie behoefte aan vakbekwame medewerkers in de keuken. Met de opleiding Zelfstandig werkend kok ben je verzekerd van een job in de prachtige wereld van de hospitality. Wil je van jouw kook hobby je werk maken? Bekijk dan de mogelijkheden van deze praktische opleiding.

Opleidingspagina Zelfstandig werkend kok

Maatwerk in bijscholing en omscholing

Maak gebruik van onze expertise om uw medewerkers praktisch op te leiden. Samen met u en onze praktijk docenten stellen we samen een omscholings- of bijscholingsprogramma op, specifiek afgestemd op uw bedrijf of organisatie. Wilt u voor uw medewerkers of groep van deelnemers een opleiding op maat? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op om de mogelijkheden voor bijscholing en omscholing te bespreken.

Ik wil maatwerk voor mijn medewerkers

Subsidiemogelijkheden

De overheid stimuleert omscholen en bijscholen van mensen op verschillende manieren met verschillende subsidies. Deze subsidies zijn ook van toepassing op een deel van onze opleidingen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor (nieuwe) medewerkers van jouw bedrijf of organisatie.

Neem contact met ons op

Omscholen op latere leeftijd

Bij VISTA college vinden we het belangrijk dat iedereen een bijdrage kan blijven leveren die past bij zijn of haar interesse, kennis en talent. We werken nauw samen met bedrijven en organisaties in de regio, gemeenten en het UWV. Daardoor weten we waar behoefte aan is en wat de mogelijkheden zijn. En daar stemmen we onze trainingen, cursussen en opleidingen op af. Kijk of er een opleiding is die aansluit bij jouw wensen en talenten! Heb je vragen, laat het ons weten.

Neem contact met ons op

Wij werken samen met

LEO loopbaan leren werken
Logo limburg leert
Logo werkcentrum
Logo lwv
Logo PL kleur RGB
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken