Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Omscholen en Bijscholen:
VISTA Bedrijfsopleidingen.

SCROLL VERDER

Omscholen en Bijscholen: VISTA Bedrijfsopleidingen.

De wereld verandert steeds sneller, dit vergt in toenemende mate dat werknemers up-to-date moeten blijven. Door ontwikkelingen kunnen de (bedrijfs-) processen er zo weer anders uit zien. Dit vraagt om continue aandacht voor persoonlijke- als vakinhoudelijk scholing. Een leven lang ontwikkelen dus. VISTA college verzorgt opleidingen op maat (scholingstrajecten, cursussen en trainingen) voor medewerkers en individuele cursisten van allerlei organisaties: in het bedrijfsleven, bij de overheid en daarbuiten. Hiermee kunnen de deelnemers mbo-certificaten of zelfs diploma’s behalen. Door werknemers te stimuleren in scholing, blijf je de concurrentie voor maar zorgt ook voor tevreden werknemers. En een tevreden werknemer zal langer bij een bedrijf blijven.

Mbo-certificaten > meer kansen op de arbeidsmarkt

Werk je of ben je werkzoekend of wil jij je laten omscholen? Met een mbo-certificaat kun je je positie op de arbeidsmarkt versterken. Een mbo-certificaat is een specialisatie die normaal tijdens de opleiding wordt gevolgd en ook los te volgen is. Een mbo-certificaat heeft dezelfde waarde als een mbo-diploma. Maar is gericht op slechts één onderdeel (dus één keuzedeel) van de opleiding.

Ik wil meer weten

Vakgebieden

Wij bieden in de volgende vakgebieden om-, her- en bijscholingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit kunnen versnelde mbo-opleidingen zijn, maar ook vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen. Het niveau van ons opleidingsaanbod varieert van beginners tot mbo+ in de volgende vakgebieden:

Handel & Ondernemerschap en Zakelijke dienstverlening

Het blijven ontwikkelen, is ook in deze branche van groot belang. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor bedrijven en werknemers die een volgende stap willen zetten in hun carrière.

Ik wil meer weten

Techniek

Op dit moment is er een groot tekort aan technici. UWV verwacht dat het aantal banen in deze sector alleen maar blijft stijgen. Daarbij loopt de techniek voorop bij veranderende processen. Reden genoeg om na te denken over een baan in de dynamische wereld van de techniek of bijscholing of omscholing

Ik wil meer weten

Zorg en Welzijn

Na een aantal jaren van krimp, is er weer vraag naar werknemers in de zorg. UWV verwacht dat het aantal banen in deze sector alleen maar blijft stijgen. Daarbij loopt de zorg voorop bij veranderende processen. Reden genoeg om na te denken over een baan in de zorg of bijscholing.

Ik wil meer weten

Toerisme en Recreatie

Er lijkt geen einde te komen aan de groei van de toeristische sector in Nederland én vooral Limburg. Het afgelopen jaar gaven toeristen, uit binnen- en buitenland, opnieuw meer uit. Hiermee neemt het belang van de sector voor de Nederlandse economie weer toe. Om deze groei te blijven vasthouden zijn gemotiveerd en vakinhoudelijke goede werknemers van groot belang.

Ik wil meer weten

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken