Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Investeren in
bedrijfsopleidingen
loont!

SCROLL VERDER

Investering in scholing loont!

De wereld verandert steeds sneller, dit vergt in toenemende mate dat werknemers up-to-date moeten blijven. Door ontwikkelingen kunnen de (bedrijfs-) processen er zo weer anders uit zien. Dit vraagt om continue aandacht voor persoonlijke- als vakinhoudelijk scholing. Een leven lang ontwikkelen dus. VISTA college verzorgt opleidingen op maat (scholingstrajecten, cursussen en trainingen) voor medewerkers en individuele cursisten van allerlei organisaties: in het bedrijfsleven, bij de overheid en daarbuiten. Hiermee kunnen de deelnemers mbo-certificaten of zelfs diploma’s behalen.Door werknemers te stimuleren in scholing, blijf je de concurrentie voor maar zorgt ook voor tevreden werknemers. En een tevreden werknemer zal langer bij een bedrijf blijven.

Op zoek naar werk?

Wil je jouw kansen op werk vergroten of wil je je verder willen ontwikkelen. Ook dan is een BBL-opleiding een goed idee!

Vakgebieden

Wij bieden in de volgende vakgebieden om-, her- en bijscholingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit kunnen versnelde mbo-opleidingen zijn, maar ook vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen. Het niveau van ons opleidingsaanbod varieert van beginners tot mbo+ in de volgende vakgebieden:

Handel & Ondernemerschap en Zakelijke dienstverlening

Het blijven ontwikkelen, is ook in deze branche van groot belang. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor bedrijven en werknemers die een volgende stap willen zetten in hun carrière.

Ik wil meer weten

Techniek

Je wilt investeren in het personeel. Dit is uiteindelijk ook een investering in jouw bedrijf.
Bij VISTA college werken docenten, vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en met jarenlange ervaring en zijn deskundig op relevante werkterreinen. Met dit team ontwikkelen wij diplomagerichte (mbo-) opleidingen, specifiek voor mensen die verder willen groeien in hun beroep.

Ik wil meer weten

Zorg en Welzijn

Na een aantal jaren van krimp, is er weer vraag naar werknemers in de zorg. UWV verwacht dat het aantal banen in deze sector alleen maar blijft stijgen. Daarbij loopt de zorg voorop bij veranderende processen. Reden genoeg om na te denken over een baan in de zorg of bijscholing.

Ik wil meer weten

Toerisme en Recreatie

Er lijkt geen einde te komen aan de groei van de toeristische sector in Nederland én vooral Limburg. Het afgelopen jaar gaven toeristen, uit binnen- en buitenland, opnieuw meer uit. Hiermee neemt het belang van de sector voor de Nederlandse economie weer toe. Om deze groei te blijven vasthouden zijn gemotiveerd en vakinhoudelijke goede werknemers van groot belang.

Ik wil meer weten

De verschillen tussen BOL en BBL op een rijtje:

Beroeps opleidende leerweg (BOL)Beroeps Begeleidende leerweg (BBL)

Gericht op theorie en zelfstudie

Gericht op praktijk
(contract 24-40 uren)

Wel OV

Geen OV

Wel studiefinanciering

Geen studiefinanciering

Soms kleine stagevergoeding

Loon/vergoeding
(afhankelijk of werkgever studie betaalt)

Praktijk: 20% tot 60%

Praktijk: Minstens 75%

Starten aan het begin van schooljaar

(afhankelijk van school/regio)

Meerdere startmomenten per jaar
(augustus/september en januari/februari)

Studiekosten zelf betalen

(cursusgeld en lesmateriaal)

Studie wordt betaald vanuit werk
(cursusgeld, lesmateriaal, BPV-begeleiding, examenkosten, reiskosten)

Als werkgever studie niet betaalt, dan zelf bekostiging

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken