Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Handel & Ondernemerschap

Niveau
Niveau 3

Werken en studeren als commercieel medewerker? Dat betekent elke dag weer knallen voor de verkoopcijfers en/of klanttevredenheid van je bedrijf of organisatie. Er is veel vraag naar goed geschoolde commercieel medewerkers in allerlei sectoren. Ben jij iemand die houdt van organiseren, klanten graag een glimlach bezorgt of gewoon goed kan verkopen? Dan is de opleiding tot commercieel medewerker iets voor jou! De opleiding is goed te volgen wanneer je nog geen ervaring hebt, maar ook goed als verdieping wanneer je al een tijdje werkt binnen het commerciële vakgebied.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding tot commercieel medewerker leer je een ‘customer journey’ in kaart brengen, doe je verbetervoorstellen voor de verkoopactiviteiten en verzorg jij een commercieel traject van A tot Z. Daarnaast verzorg jij marketing en communicatie activiteiten, leer je een stukje over webcare en leer je verkoopgesprekken voeren. Een commercieel medewerker is van vele markten thuis.

Wat kun je na deze opleiding?

Na het volgen van de opleiding tot commercieel medewerker kom je beter beslagen ten ijs in het commerciële vakgebied. Je kunt een gedeelte van de marketing en communicatie activiteiten verzorgen, zowel off- als online. Je weet hoe je commercieel een onderhandeling moet voeren en kunt op de juiste manier de accountmanager bijstaan. Daarnaast ben jij een expert in het analyseren van de customer journey en weet jij perfect aan te voelen waar er nog ruimte is voor verbetering.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding tot Commercieel medewerker is geschikt voor mensen met en zonder ervaring. Het geeft de juiste verdieping voor het commercieel werkveld en stoomt jou klaar voor een veranderende arbeidsmarkt in de commercie.

Hoe worden vaardigheden getoetst?

Door middel van theoretische examens en praktische examens.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken