Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Horeca & Toerisme

Gepersonaliseerd leren in de Horeca & Toerisme

Dit is de wereld van gastvrijheid

Jij hebt maar één doel voor ogen; je wilt het mensen zo fijn, makkelijk en lekker mogelijk maken. Die gastvrijheid zit bij jou in het bloed. Jij houdt ervan om anderen in de watten te leggen en creatief bezig te zijn. Voor jou is niks leukers dan ervoor te zorgen dat gasten, bezoekers of medewerkers straks tevreden de deur uitgaan. Je kunt dit voor de schermen als gastheer/vrouw, achter de schermen in de keuken. Hoe dan ook; mensen voelen zich bij jou welkom. Of het nu met een hapje en drankje is of omdat binnen een bedrijf allerlei faciliteiten goed geregeld zijn.

Jouw passie voor gastvrijheid, creativiteit, de horeca én reizen komen hier samen.

Meteen aan de slag

Wanneer je al werkt in de horeca kan je tijdens je werk flexibel leren voor een erkend Mbo-diploma. Je volgt in je eigen tempo én volgorde je opleidingstraject. We wegen jouw eventuele ervaringsniveau mee in de opleiding.

Dit traject past jou goed, omdat je gewend bent zelfstandig te werken. Op een vast moment per week kom je voor 1 dag naar school. Onze aanpak daarin is vooral coachend. Samen met de mentor/docent behandel je de vragen in jouw fase van de opleiding. Volledig op maat.

Omdat je zelf het tempo bepaald, kan je sneller uitstromen dan bij een regulier opleidingstraject. Hierdoor kun je versneld gediplomeerd worden. Maar ook als je meer tijd nodig hebt, krijg je de aandacht en begeleiding die jij nodig hebt.

Flexibel starten, het hele jaar door! Bekijk onze opleidingen

Met onze opleidingen breng je meteen in de praktijk wat je leert. Daarbij sluiten we aan bij al jouw talenten, kennis en ervaring. We hebben een breed assortiment aan opleidingen.

Bekijk onze opleidingen

Ervaar de bourgondische wereld

Kom in contact met horeca bedrijven

Leren op de werkplek doe je bij een erkend leerbedrijf. Heb je zelf nog geen werkplek? Maar wil je wel werkend leren? Vanuit ons brede netwerk kunnen wij je in contact brengen met meerdere bedrijven. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met je op.

Jouw naam
Regio 
Opleidingsrichting 

Maatwerk

Voor bedrijven staan wij open om samen met hen een maatwerkvraag in kaart te brengen. Neem daarvoor contact op met onze accountmanager Dennis van den Born d.vandenborn@vistacollege.nl.

Kosten

Voor het flexibele maatwerktraject zijn de vaste kosten € 200 per maand. Wij brengen standaard 1 schooljaar à 10 maanden in rekening. Wanneer je eerder klaar bent binnen 1 jaar, dan kan je over deze maanden de kosten terugvragen. We verlengen je maatwerktraject standaard met 1 schooljaar.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken