Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Techniek & Industrie

Zet jouw talent en ervaring in voor Techniek & Industrie

Alles wat je koopt of gebruikt moet ook gemaakt worden. Wil jij meewerken aan het steeds duurzamer produceren van grondstoffen of eindproducten die we dagelijks gebruiken? We hebben in onze regio een historie op het gebied van chemie, food, energie en maakindustrie. We lopen graag voorop om die maakprocessen duurzamer te maken door efficiënter om te gaan met grondstoffen en afvalstromen volledig te hergebruiken.

Er zijn verschillende werkvelden binnen Techniek & Industrie. Denk bijvoorbeeld aan ICT, onderzoek en kwaliteitsbewaking in een laboratorium, optimaal beheren en aansturen van een productieproces of het onderhouden van de machines en apparaten die de grondstoffen, halffabricaten en eindproducten produceren. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Meteen aan de slag

Wanneer je aan de slag wilt in de techniek, zijn er verschillende manieren om je te begeleiden. Daarvoor kijken we natuurlijk vooral naar wat jij allemaal al kunt. We hebben ook diverse trainingen en programma’s die je volgt terwijl je al meewerkt op je nieuwe werkplek. Je hoeft dus niet eerst terug de schoolbanken in. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze VISTA coaches voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek.

Neem contact met ons op

Ervaar de wereld van techniek & industrie

Je bent technischer dan je denkt!

Heel veel mensen denken dat ze niet technisch zijn. Maar is dat wel zo? Je bent vaak veel technischer dan je denkt. Kom gerust eens langs op onze locatie in Sittard (Arendstraat). Dan krijg je een mooie indruk van wat (werken in de) techniek inhoudt. Maak wel even een afspraak zodat we weten dat je komt. Of we maken een afspraak met je bij één van de samenwerkingsinitiatieven in onze regio CHILL (Chemelot Innovation and Learning Labs), CoP (Community of Practise) of Datalab Limburg.

Neem contact met ons op

Zelf een dagje meelopen?

Wil je weten hoe het is om in de techniek te werken? Maak dan een afspraak voor een techniek X-perience of een ICT X-perience. Ervaar zelf hoe het is om in deze wereld actief te zijn. Door een dag mee te lopen of een informatiebijeenkomst bij te wonen. Je kunt al je vragen direct stellen aan een professional.

Plan een techniek experience

Plan een ICT experience

Bekijk onze opleidingen

Met onze opleidingen breng je meteen in de praktijk wat je leert. Daarbij sluiten we aan bij al jouw talenten, kennis en ervaring. We hebben een breed assortiment aan opleidingen.

Bekijk onze opleidingen

Wij werken samen met

Logo CHILL cmyk A 1
Logo yellow
Mkbdatalab
4 0
DIGIWISE Logo 1024x179
Aviation
Chemelot Circular Hub
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken