Je bent nu op de site van VAVO, onderdeel van VISTA college

Vavo biedt
nieuwe kansen!

SCROLL VERDER

Ben je gezakt? Kom je op je eigen school niet goed uit de verf? Wil je graag een diploma halen op een hoger niveau? Of ook nog een diploma halen in een ander profiel? Geen paniek! Stap over naar vavo om je gewenste diploma te halen. Vavo staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs.

Vavo duurt één of twee schooljaren. Onze diploma’s zijn volwaardig en landelijk erkend. Ook is er de mogelijkheid om vrijstellingen te krijgen voor vakken die je al hebt afgerond. Je kunt kiezen voor de locatie in Heerlen of Maastricht, net wat voor jou het makkelijkste is.

Aanmelden bij het vavo van VISTA college
Je kunt bij vavo terecht als het je niet gelukt is om een diploma voor vmbo-t, havo 4/5 of vwo te halen. Je volgt alléén de vakken die je nodig hebt voor een vervolgopleiding of je diploma. Ook kun je de vakken volgen die je nodig hebt om in een ander profiel je diploma te behalen of de vakken opfrissen die je nodig hebt voor een vervolgstudie.

Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming voor uitbesteding nodig van je huidige school.

VISTA college heeft op twee locaties vavo-opleidingen;

Vavo locatie Heerlen
Vavo locatie Maastricht

Uitbesteden van een leerling aan VISTA college

Vo-school/decaan kunnen leerlingen aanmelden voor het vavo van VISTA college. Leerlingen kunnen bij het vavo terecht als het hun niet gelukt is om een diploma voor vmbo-t, havo 4/5 of vwo te halen. Zij volgen alleen de vakken die zij nodig hebben voor de vervolgopleiding of het diploma.

Voor meer informatie neemt contact op met:

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken