Je bent nu op de site van VAVO, onderdeel van VISTA college

Vavo biedt
nieuwe kansen!

SCROLL VERDER

Het lukt even niet op je eigen school? Wil je je kennis van bepaalde vakken opfrissen? Of net gezakt op dat ene vak? Soms helpt het om over te stappen naar het vavo om zo alsnog je diploma te halen.

Je kunt het examenjaar vmbo-t, havo 4-5 en vwo 6 overdoen of je kunt vakken los volgen. We bieden je de kans om jouw diploma alsnog te halen en weer verder te gaan met jouw toekomstplannen. Alle diploma’s die vavo uitreikt, zijn volwaardige, landelijk erkende diploma’s.

Landelijk erkend diploma
Al deze trajecten hebben de duur van één of twee schooljaren. Je volgt alleen de vakken die nodig zijn om een diploma of certificaten te behalen en de docenten zorgen voor een uitgebreide en persoonlijke begeleiding. Daarnaast biedt de wetgeving ook de mogelijkheid om vrijstellingen voor vakken die je elders hebt afgerond.

Vavo is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook minderjarigen vanaf 16 jaar kunnen onder bepaalde voorwaarden worden toegelaten (voorwaarden vanaf 16 jaar).

VISTA college heeft op twee locaties vavo-opleidingen;

Vavo locatie Heerlen Vavo locatie Maastricht

Uitbesteden van een leerling aan VISTA college

Vo-school/decaan kunnen leerlingen aanmelden voor het vavo van VISTA college. Leerlingen kunnen bij het vavo terecht als het hun niet gelukt is om een diploma voor vmbo-t, havo 4/5 of vwo te halen. Zij volgen alleen de vakken die zij nodig hebben voor de vervolgopleiding of het diploma.

Voor meer informatie neemt contact op met:

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken