Printen
Kom bij ons kijken!

Kom bij ons kijken!

Ga jij binnenkort een mbo-opleiding kiezen? Neem dan deel aan onze (digitale) voorlichtingsactiviteiten! In jouw zoektocht naar een opleiding kun je aan verschillende activiteiten deelnemen en ervoor zorgen dat de keuze iets gemakkelijker wordt.

Wil je iets nieuws bijleren of omscholen naar de Zorg, Logistiek, Handel of Techniek? We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep.

Ontdek onze korte en praktische opleidingen

Open dag 2023

Onze open dag was zondag 5 november 2023.

Heb je onze open dag gemist? Geen paniek want je kunt nog naar onze open avond komen.

Open avond

Zit je in je eindexamenjaar en heb je nog geen keuze voor een vervolgstudie kunnen maken? Of heb je nog vragen en wil je deze graag persoonlijk stellen? Kom dan naar de open avond! Op 8 verschillende locaties staan onze docenten voor jou klaar.

Wanneer? donderdag 7 maart 2024 | 18.00-20.00 uur
Voor wie? Eindexamenleerlingen van het voortgezet onderwijs en ouders/verzorgers

Aanmelden kan vanaf februari 2024.

Meeloopdagen

Doe jij dit schooljaar examen en denk je er over om dan een mbo-opleiding te kiezen of wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Wanneer? t/m mei 2024
Voor wie? Leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen.

Meld je aan voor een meeloopdag

VISTA match

VISTA match is het online mbo-event waar jij, als het jou uitkomt, kunt luisteren, kijken en proeven van onze opleidingen. Tijdens uitzendingen van ongeveer een half uurtje, kun jij vanuit je eigen woonkamer (of slaapkamer) de sfeer proeven van onze locaties en opleidingen.

Wanneer? De live sessies van VISTA match zijn al afgelopen. Je kunt wel elke aflevering terugkijken op elk gewenst moment!
Voor wie? Leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen. Daarnaast zijn ouders en verzorgers van harte welkom om mee te kijken.

Kijk VISTA match terug

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken