Studiekeuze nog maken? Loop een dagje mee!

Registreer je hier
Printen
Kom bij ons kijken!

Kom bij ons kijken!

Ga jij binnenkort een mbo-opleiding kiezen? Neem dan deel aan onze (digitale) voorlichtingsactiviteiten! In jouw zoektocht naar een opleiding kun je aan verschillende activiteiten deelnemen en ervoor zorgen dat de keuze iets gemakkelijker wordt.

Meeloopdagen

Doe jij dit schooljaar examen en denk je er over om dan een mbo-opleiding te kiezen of wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Wanneer? Vanaf 6 november 2022
Voor wie? Leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen.

Meld je aan voor een meeloopdag

VISTA match

VISTA match is het online mbo-event waar jij, als het jou uitkomt, kunt luisteren, kijken en proeven van onze opleidingen. Tijdens uitzendingen van ongeveer een half uurtje, kun jij vanuit je eigen woonkamer (of slaapkamer) de sfeer proeven van onze locaties en opleidingen.

Wanneer? De live sessies van VISTA match zijn al afgelopen. Je kunt wel elke aflevering terugkijken op elk gewenst moment!
Voor wie? Leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen. Daarnaast zijn ouders en verzorgers van harte welkom om mee te kijken.

Kijk VISTA match terug

Speeddate met een loopbaanadviseur

Vind je het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Vraag dan om een online studiekeuzeadvies gesprek met een loopbaanadviseur. Tijdens dit gesprek helpt een loopbaanadviseur jou meer zicht te krijgen waar jouw kansen en valkuilen liggen.

Voor wie? Leerlingen die in schooljaar 2023-2024 willen instromen.

Registreer je nu voor een digitaal loopbaangesprek

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken