Printen
Kom bij ons kijken!

Kom bij ons kijken!

Ga jij binnenkort een mbo-opleiding kiezen? Neem dan deel aan onze (digitale) voorlichtingsactiviteiten! In jouw zoektocht naar een opleiding kun je aan verschillende activiteiten deelnemen en ervoor zorgen dat de keuze iets gemakkelijker wordt.

Wil je iets nieuws bijleren of omscholen naar de Zorg, Logistiek, Handel of Techniek? We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep.

Ontdek onze korte en praktische opleidingen

Speeddate met een loopbaanadviseur

Vind je het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Vraag dan om een online studiekeuzeadvies gesprek met een loopbaanadviseur. Tijdens dit gesprek helpt een loopbaanadviseur jou meer zicht te krijgen waar jouw kansen en valkuilen liggen.

Let op! De speeddate is alleen bedoeld voor vmbo 4 of havo studenten leerjaar 4 of 5 die komend schooljaar willen instromen en nog geen opleidingskeuze hebben gemaakt.

Registreer je nu voor een digitaal loopbaangesprek

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken