Printen
Kom bij ons kijken!

Kom bij ons kijken!


Proef de sfeer, ontmoet docenten en stel vragen aan studenten en docenten.

Ga jij binnenkort een vervolgopleiding kiezen? Kom dan langs op één van onze informatie activiteiten! Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze open dagen, open avonden, mbo-opleidingen, meeloopdagen en studiekeuzetips.

Wil je weten wanneer welke activiteiten zijn? Check dan onze agenda.

Welke activiteiten bieden wij?

Centrale voorlichting

De centrale voorlichting is een activiteit in het LOB-traject van het voorgezet onderwijs. 3e jaars leerlingen die een vo-school in Zuid-Limburg bezoeken, krijgen van hun eigen school een uitnodiging voor de centrale voorlichting.

Open dagen

De deuren van alle VISTA college locaties in Zuid-Limburg staan dan wagenwijd open. Docenten en studenten staan klaar om je kennis te laten maken met de gebouwen, lokalen en natuurlijk al jouw vragen te beantwoorden. Wij raden deze activiteit vooral aan voor ouders én leerlingen 3e of 4e jaars vmbo en leerlingen die vanuit havo of vwo naar het mbo willen.

Meelopen

Heb je al een keuze gemaakt voor een opleiding. Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Open avonden

Heb jij na jouw bezoek aan het open weekend nog vragen en wil je deze graag persoonlijk stellen? Of twijfel je nog over welke opleiding het beste bij jou past? Kom dan naar een van onze open avonden. In een kleine setting staan docenten en loopbaanadviseurs voor jou klaar. De open avonden zijn vooral geschikt voor ouders én leerlingen die in hun examenjaar zitten.

Vavo informatiemomenten

Het lukt even niet op je eigen school? Wil je je kennis van bepaalde vakken opfrissen? Of net gezakt op dat ene vak? Soms helpt het om over te stappen naar het vavo om zo alsnog je diploma te halen. Wij nodigen je graag uit voor een van onze vavo informatie momenten.

Entree informatiemomenten

Misschien loop je er al een tijdje mee: je hebt nog geen opleiding afgerond en diploma behaald, maar je wilt dat wel graag. Een diploma vergroot natuurlijk ook je kans op werk. Kom dan naar onze entree informatie momenten en wij vertellen je graag hoe jij binnen één jaar trotse eigenaar kunt zijn van een diploma!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken