Printen
Kom bij ons kijken!

Welke (digitale) activiteiten bieden wij?

VISTA match > het online mbo- event

VISTA match is het online mbo-event waar jij, als het jou uitkomt, kunt luisteren, kijken en proeven van onze opleidingen. Tijdens uitzendingen van maximaal één uurtje, kun jij vanuit je eigen woonkamer (of slaapkamer ;) de sfeer proeven van onze locaties en opleidingen.

Wat kun je verwachten?

  • 11 VISTA match uitzendingen
  • interviews met studenten
  • kijkje in de gebouwen
  • interviews met docenten
  • live chat met docenten (alleen tijdens de live uitzendingen)

Meld je aan voor onze VISTA match om geen uitzending te missen. Heb jij onze VISTA match uitzending gemist? Niet getreurd; je kunt ze altijd terugkijken.

Klik hier om je te registreren

Welke VISTA match hebben wij voor jou?

VISTA match > Business, logistiek en veiligheid

Dit is een hele brede thema-week. Maar door deze veelzijdigheid zit er vast een opleiding tussen die jou aanspreekt. Je bent vooral dienstverlenend en stelt de behoefte van jouw opdrachtgever altijd op nummer één!

Je bent weliswaar dienstbaar en ondersteunend, maar als jij er niet was dan liepen er veel zaken in het honderd. Jij denkt aan alles zodat anderen zich daar niet druk over hoeven te maken. Het zijn opleidingen waarbij je sociale vaardigheden belangrijk zijn. Want je komt veel verschillende mensen tegen, die jou om hulp vragen. Je bent dus ook heel dienstverlenend bezig. Maar ook dan straal je rust en overwicht uit.

VISTA match > Technologie

Alles om je heen is techniek, een telefoon, een auto of vliegtuig, fabrieken staan vol met machines, computers of tablets, onderzoek naar de nieuwste medicijnen en ga zo maar door! Waar kies jij voor?

Werken met hightech apparatuur en groene energie. Dit is werk voor de toekomst voor mensen die niet schrikken van een uitdaging. Of wil je met jouw handen gaan werken door te gaan produceren, bouwen en onderhouden. De installateur, ICT professional, metaalbewerker, machinebouwer of elektromonteur. In de techniek zijn er veel opleidingen en het bedrijfsleven is op zoek naar goed geschoolde technische krachten. Dus waar wacht je op?

VISTA match> Beleving, Vitaliteit en Creativiteit

Deze VISTA match staat in het teken van creatie en (ont-)spanning. En het creëren kan op uiteenlopende manier. Wat ze allemaal verbindt, is dat jouw creatie iemand een goed gevoel geeft of zijn leven iets comfortabeler maakt. Je vindt hier opleidingen die zich richten op onze lichamelijke gezondheid in het gebied van voeding, sport of uiterlijke verzorging.

Maar ontspanning kun je ook iets verder van huis vinden door in de reis en recreatiewereld te werken. Heb jij talenten die je op een podium wilt laten zien of wil je juist je steentje achter de schermen bijdragen? Als beide takken van sport goed samenwerken, ben je verzekert dat je toeschouwers met een goed gevoel naar huis gaan!Dat goede gevoel wil je ook vastleggen voor later. En laat jij daar nou een talent voor hebben. Ieder moment weet jij met jouw camera vast te leggen of ga jij beelden aan de slag en verwerk jij ze op digitale kanalen, drukwerk tot billboards. Jij denkt ook na over wat kleuren, vormen en licht met iemand doen. Door jou kijk om zaken, verhoog je woongenot voor jouw klanten. In alle richtingen onderscheid jij je door kwaliteit, creativiteit én technische vaardigheden.

VISTA match > Zorg & Welzijn

Je voelt je thuis in het thema Zorg & Welzijn als je het leuk vindt om voor anderen te zorgen. Ze zeggen dat werken in deze wereld eigenlijk een roeping is en dat klopt. Je deelt lief maar ook leed, en daar moet je mee om kunnen gaan. Werken in deze wereld is heel divers van het ziekenhuis tot bejaardenhuis, in de thuis- of opvang situatie, op school of in de kinderopvang, in de doktors-, apothekers en tandartspraktijk. Stuk voor stuk mooie vakgebieden met grote verantwoordelijkheden en medische kennis. Trekt jou dit aan? Dan ligt er een hele leuke, afwisselende en dankbare baan op je te wachten.

De thema-avonden gaan niet door!

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gaan de thema-avonden helaas niet door op de fysieke locaties. Daarvoor in de plaatst organiseren we een online programma (VISTA match), zodat jij alsnog kennis kunt maken met de opleidingen van VISTA college.

Registreren
> Heb je je al geregistreerd voor een thema-avond? Dan heb je hier een e-mail over ontvangen.
> Heb je je nog niet geregistreerd maar wil je wel aanwezig zijn bij een online thema-avond? Dan kun je via de link bovenaan deze pagina inschrijven.

Meeloopdagen

Doe jij dit schooljaar examen en denk je er over om dan een mbo-opleiding te kiezen of wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Meld je aan voor een meeloopdag

Plan een digitaal gesprek met een loopbaanadviseur

Zit jij op het vmbo 4e jaar of denk je aan overstappen naar een mbo-opleiding komend schooljaar? Vind jij het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Dit kan op dit moment in een videogesprek.

Klik hier om een digitaal loopbaangesprek te plannen

Ga in gesprek met een student

Je hebt je al goed verdiept in de opleidingen en aan diverse activiteiten deelgenomen. Maar je zit nog met een prangende vraag. Onze studenten beantwoorden deze graag voor je. Je kunt ze benaderen via social media en je brandende vragen op ze afvuren!

Klik hier om in gesprek te gaan met een student

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken