Update corona-maatregelen 14 oktober 2020 > aangepaste maatregelen

Meer informatie
Printen
Kom bij ons kijken!


Proef de sfeer, ontmoet docenten en stel vragen aan studenten en docenten.

De zoektocht naar jouw opleiding begint hier! In jouw zoektocht naar een opleiding kun je aan verschillende activiteiten deelnemen en ervoor zorgen dat deze keuze iets gemakkelijker wordt.

In verband met de covid-19 maatregelen kunnen wij maar een beperkt aantal leerlingen ontvangen in onze gebouwen. Daarom zijn deze activiteiten alleen voor 4e jaars leerlingen en leerlingen die in schooljaar 2021/2022 willen instromen. VISTA college wil leerlingen alle kansen bieden om een goede studiekeuze te maken voor leerjaar 2021/2022.

Welke (digitale) activiteiten bieden wij?


Themaweken

Voor 4e jaars vmbo leerlingen en havo leerlingen die in schooljaar 2021/2022 instromen worden in november 2020 4 themaweken georganiseerd. Je maakt dan op een avond op de opleidingslocatie persoonlijk kennis met een opleiding. Je proeft de sfeer van de gebouwen, maakt kennis met docenten en mag vragen stellen aan studenten die aanwezig zijn. Klik op de onderstaande knoppen om per themaweek meer informatie te lezen zoals datum, locatie, opleidingsrichtingen én de registratielink.

Week van de Zorg & Welzijn (week 45)

Week van de Business, logistiek en veiligheid (week 46)

Week van de Technologie (week 47)

Week van de Beleving, Vitaliteit en Creativiteit (week 48)

Meeloopdagen

Doe jij dit schooljaar examen en denk je er over om dan een mbo-opleiding te kiezen of wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, je zit in de klas waar studenten van dezelfde opleiding zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het er echt aan toe gaat.

Meld je aan voor een meeloopdag

Plan een digitaal gesprek met een loopbaanadviseur

Zit jij op het vmbo 4e jaar of denk je aan overstappen naar een mbo-opleiding komend schooljaar? Vind jij het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Dit kan op dit moment in een videogesprek.

Klik hier om een digitaal loopbaangesprek te plannen

Ga in gesprek met een student

Je hebt je al goed verdiept in de opleidingen en aan diverse activiteiten deelgenomen. Maar je zit nog met een prangende vraag. Onze studenten beantwoorden deze graag voor je. Je kunt ze benaderen via social media en je brandende vragen op ze afvuren!

Klik hier om in gesprek te gaan met een student

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken