Je bent nu op de site van Entree, onderdeel van VISTA college

ENTREE:
Toegang tot je toekomst!

SCROLL VERDER

Samen gaan wij

dat diploma halen!

Misschien loop je er al een tijdje mee: je bent 16 jaar, hebt nog geen opleiding afgerond of diploma behaald. Toch vergroot een diploma je kansen op werk en zou het goed zijn als je weer naar school gaat. Maar weet jij eigenlijk al wat je precíes wil? Is dienstverlening iets voor jou? Vind je horeca of de bouw bij je passen? Hou je van sleutelen? Ben je een geboren verkoper? Of ben je er nog niet helemaal uit en wil je je nog even oriënteren? Geen probleem: VISTA college entreeopleidingen heeft dan dé oplossing voor jou!

Jij staat centraal

We vinden het belangrijk dat jij je talenten ontdekt en een toekomst tegemoet gaat die jij zelf kiest én vormgeeft. Daarom sta jij als student centraal binnen de entree-opleiding. Je start in een oriënterende periode en stroomt dan door naar het profiel van jouw keuze.

Aantrekkelijke, activerende en uitdagende opleiding

Wij vinden het belangrijk dat de entreeopleiding aantrekkelijk, activerend en uitdagend is. Je volgt samen met je groep theorie- en praktijklessen van de entreeopleiding en ga je een aantal dagen per week op stage. Je leert zelfstandig én samen te werken en (vooral) om verantwoordelijkheid nemen. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en krijgt o.a. praktijkgerichte opdrachten. Ook volg je lessen Nederlands, rekenen, keuzedeel en loopbaan en burgerschap. De groepen zijn klein en de opleiding geeft veel structuur. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van je mentor en docenten.

Praktijk, structuur en resultaatgerichtheid

Tijdens de entreeopleiding staat het opdoen van ervaring in de praktijk centraal. Zo ontdek je waar jouw interesses en talenten liggen. Je krijgt gedurende de opleiding steeds meer zelfvertrouwen en leert wat er van jou verwacht wordt in een praktijksituatie. Om de werkzaamheden binnen jouw gekozen beroep allemaal te kunnen uitvoeren heb je competenties nodig; dat is een ander woord voor kwaliteiten of vaardigheden. Misschien heb je die al of misschien nog niet. In de entreeopleiding ga je aan de slag om deze competenties te ontwikkelen.

Natuurlijk houden wij al jouw resultaten netjes bij. Samen met jouw mentor bewaak je jouw studievoortgang door o.a. een leer- en loopbaanplan op te stellen.

Jouw mening telt

In de entreeopleiding wordt er intensief samengewerkt met leerbedrijven en andere betrokkenen: ieders mening telt! Wij gaan op een respectvolle en gelijkwaardige manier met elkaar om en verwachten dat ook van onze studenten.

Het geboden onderwijs van de entreeopleiding van VISTA college is doelgericht, praktijkgericht én gericht op JOU. Dat diploma komt dan vanzelf in zicht.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken