Printen
VISTA college werelden

Onze werelden

Bij VISTA college bieden we bijna 230 opleidingen aan onderverdeeld in verschillende werelden zodat jij jouw opleiding snel kunt vinden.

Beauty & Hair

De wereld van verzorging, schoonheid, uiterlijk en trends.

Jij vindt het leuk om anderen te laten stralen. Of dat nu is door mooi geknipt haar, een schoonheidsbehandeling of voetverzorging; jij helpt anderen op jouw manier. Je vindt het leuk om met het uiterlijk bezig te zijn en besteed hier het liefst veel aandacht aan.

CIOS

Dit is de wereld van sport, coaching, mensen motiveren en anderen in beweging krijgen.

Jij bent een echte sporter en weet als geen ander hoe belangrijk het is om veel te bewegen. Door jouw enthousiasme motiveer je anderen om te gaan bewegen. Je vindt het leuk om mensen te stimuleren om net dat beetje meer te doen, bent creatief in het bedenken van activiteiten en draagt graag je steentje bij aan een gezonde leefstijl.

Entertainment

Dit is de wereld van beeld, vormgeving, licht, geluid en entertainment.

Jij staat bijna continue in een creatieve modus en wilt dit graag met iedereen delen. Jij onderscheidt je door creativiteit, kwaliteit, digitale en technische vaardigheden. Je vertaalt de wensen van je opdrachtgever naar een aantrekkelijk visueel product of presentatie.

Facilitaire & Logistieke dienstverlening

De wereld van plannen, logistieke dienstverlening en transport.

Jij bent iemand die het fijn vindt om te plannen, efficiënt te werken en de vaart erin te houden. Je vindt het geen probleem om zelf de handen uit de mouwen te steken en te helpen waar nodig. Je vindt het belangrijk dat zowel medewerkers als klanten tevreden zijn.

Food

Dit is de wereld van gastvrijheid, de keuken, bakkerij en de horeca.

Jij vindt het leuk om anderen in de watten te leggen en creatief bezig te zijn. Je bent altijd opzoek naar nieuwe ideeën, niet alleen om andere recepten te ontdekken, maar ook gasten te verrassen. Je bent graag bezig met eten en hebt een passie voor de horeca.

Handel & Ondernemerschap

Dit is de wereld van ondernemers, winkelverkopers en logistiek medewerkers.

Jij stelt je graag dienstbaar op en wil klanten zo goed mogelijk helpen. Je vindt het leuk om je bezig te houden met het uiterlijk van een winkel en staat klanten graag te woord. Je houdt ervan als alles georganiseerd is, zodat je het overzicht kunt bewaren.

ICT

De wereld van computers, software, internet en netwerken.

Jij vindt het leuk om de techniek achter games en programma’s te bekijken. Je bent nieuwsgierig en nauwkeurig als het gaat om de digitale wereld. Computers hebben voor jou geen geheimen en vindt het leuk om ervoor te zorgen dat alle ICT-middelen soepel draaien.

Multimedia, Interieur & Design

Dit is de wereld van beeld, vormgeving, licht, geluid en entertainment.

Jij staat bijna continue in een creatieve modus en wilt dit graag met iedereen delen. Jij onderscheidt je door creativiteit, kwaliteit, digitale en technische vaardigheden. Je vertaalt de wensen van je opdrachtgever naar een aantrekkelijk visueel product of presentatie.

Techniek

De wereld van vliegtuigen, medische apparatuur, meubels en tanks.

Jij bent oplossingsgericht, meedenkend en nauwkeurig. Je interesses liggen bij technische hoogstandjes, jij gaat graag opzoek naar verbeteringen en je vindt het leuk om kritisch na te denken. Onder alle omstandigheden houd jij je hoofd koel. Jij laat niets aan het toeval over en hebt oog voor details en afwijkingen.

Toerisme & Recreatie

De wereld van reizen, de leukste dagjes uit, ontspanning en vermaak.

Jij bent iemand die van reizen houdt en het leuk vindt om anderen een geweldige dag te bezorgen. Je organiseert graag leuke activiteiten en vindt het leuk om mee te denken met anderen voor een onvergetelijk en ontspannen dagje weg.

Veiligheid

De wereld van observeren, samenwerken en veiligheid.

Jij vindt het leuk om met verschillende mensen samen te werken en anderen op hun gemak te stellen. Je straalt rust uit en bent snel in het opsporen van afwijkingen. Verder ben je sociaal en vind je het leuk om anderen te helpen.

Zakelijke dienstverlening

De wereld van ondersteuning, klantgerichtheid en zakelijke dienstverlening.

Jij bent een duizendpoot, een puzzelaar en een grote regelaar. Je vindt het leuk om je steentje bij te dragen aan bedrijfsprocessen. Je bent klantgericht, ondersteunend en bent onmisbaar binnen jouw vakgebied.

Zorg & Welzijn

De wereld van zorg, verantwoordelijkheden en afwisseling.

Jij vindt het leuk om voor anderen te zorgen. Of het nu gaat om een bejaardenhuis, ziekenhuis, kinderopvang of in een praktijk, jij hebt een roeping voor zorg. Grote verantwoordelijkheden trekken jou aan en je houdt van divers werk.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken