Printen
VISTA college werelden

Onze werelden

Bij VISTA college bieden we bijna 230 opleidingen aan onderverdeeld in verschillende werelden zodat jij jouw opleiding snel kunt vinden.

Beauty & Hair

In deze wereld gaat het om het volgen van de laatste trends op mode-, haar- en make-upgebied. Jij voelt je als een vis in het water als het gaat om advies in kleurgebruik, nieuwe stijl- en haartrends.

CIOS

Sporten, coachen, een prestatie leveren, mensen motiveren en begeleiden, sociaal betrokken zijn, deze zaken spreken jou aan. Met onze CIOS opleidingen in Sittard én Venlo word je opgeleid om een echte vakman of vrouw te worden op het gebied van sport en bewegen.

Entertainment

Dit is de wereld voor of achter de schermen. Op het podium waar je kunt performen, entertainen, mensen een heerlijke avond bezorgen. Of juist achter de schermen waar jij er voor zorgt dat de organisatie vlekkeloos verloopt, de show er top uit ziet en alle apparatuur goed is ingesteld.

Facilitaire & Logistieke dienstverlening

In deze wereld ben je de spin in het web. De naam zegt het al; dienstverlenend. Jij zorgt ervoor dat binnen een bedrijf allerlei ‘faciliteiten’ goed zijn geregeld zodat de medewerkers hun werk kunnen uitvoeren en bezoekers vriendelijk ontvangen worden. Aan de logistieke kant is al het werk erop gericht om de juiste goederen uit het magazijn zo efficiënt mogelijk bij de klant te krijgen.

Food

Je vindt het leuk om mensen in de watten te leggen met lekker eten en een drankje. Die gastvrijheid zit bij jou in het bloed. Voor jou is niks leukers dan ervoor te zorgen dat gasten straks tevreden de deur uitgaan. Je kunt dit voor de schermen, als gastheer/vrouw of achter de schermen in de keuken als kok doen. Hoe dan ook; jij hebt een neusje voor heerlijke dingen!

Handel & Ondernemerschap

Klant is koning in deze wereld! Als je voor deze opleidingen kiest, weet je dat je je dienstbaar wilt opstellen om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Het leuke van dit vak: je kunt overal terecht. Je leert bij deze opleidingen alles van het bijhouden van de voorraad, het aanvullen van de producten in de winkel, zorgen dat de winkel er opgeruimden aantrekkelijk uitziet, tot het te woord staan en adviseren van klanten, het verkopen vaneen product en de administratieve afhandeling van de transactie.

ICT

De nieuwste computerprogramma’s, de slimste apps en virtual reality. Dat is wat je boeit. En je vindt het leuk om dingen te maken en te bouwen. Bovendien ben je ook nog eens superhandig. Je weet zelf hoe irritant het is als internet of je mail er opeens uit ligt, je geen verbinding hebt met je printer of als je mobiel geen bereik heeft. Bijna iedereen is ‘afhankelijk’ van internet, computer en andere divices. Leuk toch, als jij dan als expert het leven weer opgang brengt en ervoor zorgt dat alles weer naar behoren werkt. Reken maar dat het een dankbaar vak is.

Multimedia, Interieur & Design

Jij brengt het woord creatief naar nieuwe hoogten en bent visueel ingesteld. Als iemand jouw een probleem voorlegt dan zie jij de oplossing al voor je. De opleidingen in deze wereld zijn talrijk en divers van mediavorm- en signmaking, foto- en videografie tot interieuradvisering. Jij onderscheidt je door kwaliteit, creativiteit én technische vaardigheden.

Techniek

Alles om je heen is techniek, een telefoon, een auto of vliegtuig, fabrieken staan vol met machines, computers of tablets, onderzoek naar de nieuwste medicijnen en ga zo maar door! Waar kies jij voor?
Werken met hightech apparatuur en groene energie. Dit is werk voor de toekomst voor mensen die niet schrikken van een uitdaging. Of wil je met jouw handen gaan werken door te gaan produceren, bouwen en onderhouden. De installateur, metaalbewerker, machinebouwer of elektromonteur. In de techniek zijn er veel opleidingen en het bedrijfsleven is op zoek naar goed geschoolde technische krachten. Dus waar wacht je op? Welkom in de wereld van Techniek!

Toerisme & Recreatie

Ontspanning, de leukste dagjes uit en de mooiste reizen naar verre oorden. Wie wil daar nou niet zijn werk van maken? Jij zorgt ervoor dat mensen hun droomreis kunnen maken en leef je helemaal mee, want reizen vind je het leukste wat er is. Of trekt recreatie je meer? Dan bezorg je mensen bijvoorbeeld een onvergetelijke vakantie doordat jij verantwoordelijke bent voor het vermaak. Je organiseert, regelt sport en entertainment voor gasten; jong en oud.

Veiligheid

In deze wereld word je een kei in het observeren en het opmerken afwijkingen. Samenwerken staat hier voorop. Het is sowieso een vak waarbij je sociale vaardigheden belangrijk zijn. Want je komt veel verschillende mensen tegen, die je soms om hulp vragen. Je bent dus ook heel dienstverlenend bezig. Maar ook dan straal je rust en overwicht uit. Je kunt straks aan de slag als beveiliger, politie of in het leger.

Zakelijke dienstverlening

De duizendpoot, de puzzelaar en de grote regelaar. Je draagt als office professional dagelijks je steentje bij aan de bedrijfsprocessen en maakt jouw bedrijf succesvoller, gestroomlijnder en bereikbaarder voor klanten. Via communicatie en (event)marketing sta je dicht bij de externe klanten. Interne klanten zijn net zo belangrijk, dan heb je wellicht meer met budgetten en cijferanalyses of juridische vraagstukken, maar je kunt ook een algemeen coördinerende rol hebben binnen “The Office”. Je bent klantgericht en ondersteunend en één ding is zeker; zonder jou zouden de zaken in het honderd lopen.

Zorg & Welzijn

Je voelt je thuis in de wereld van Zorg en Welzijn als je het leuk vindt om voor anderen te zorgen. Ze zeggen dat werken in deze wereld eigenlijk een roeping is en dat klopt. Je deelt lief maar ook leed, en daar moet je mee om kunnen gaan. Werken in deze wereld is heel divers van het ziekenhuis tot bejaardenhuis, in de thuis- of opvang situatie, op school of in de kinderopvang, in de doktors-, apothekers en tandartspraktijk. Stuk voor stuk mooie vakgebieden met grote verantwoordelijkheden en medische kennis. Trekt je dit aan? Dan ligt er een hele leuke, afwisselende en dankbare baan op je te wachten

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken