Kom op 7 maart naar onze open avond!

Meld je nu aan
Printen

Autotechniek

3 opleidingen gevonden

Wanneer jij een van onze opleidingen in de richting autotechniek afrondt ben je een ware autotechnicus. Je wordt onder andere opgeleid tot automonteur die als geen ander weet hoe alles onder de motorkap werkt. Alle opleidingen binnen deze richting bevatten veel praktijklessen waardoor je écht aan de slag gaat. Zo zorgen wij er samen voor dat je na je automonteur opleiding direct klaar bent om te gaan werken. Binnen de richting mbo autotechniek kun je kiezen uit opleidingen zoals technisch specialist voertuigen of autotechnicus.

Mbo autotechniek opleiding

De opleiding tot automonteur is te volgen als BOL en BBL-opleiding. Beide opleidingsvormen zorgen ervoor dat jij de techniek van het hele voertuig begrijpt. De techniek onder de motorkap en de techniek van alle andere onderdelen van een voertuig. Je krijgt theorielessen, gevolgd door praktijklessen, zodat je alles direct leert toepassen. Zo kan jij opzoek gaan naar het probleem en meteen een oplossing vinden. Tijdens je opleiding autotechniek krijg je inzicht in het echte werk.

Automonteur opleiding BBL

Wanneer je kiest voor de BBL-opleiding automonteur, ben jij ten minste 20 uur in de week te vinden op de werkvloer. Natuurlijk volg je ook lessen op school, maar jij leert het beste door met je handen aan de slag te gaan. Lijkt een combinatie tussen werken en leren jou een goed idee? Bekijk dan de mogelijkheden voor een cursus autotechniek. Hiervoor volg je een bedrijfsopleiding en leer je naast werk bij over mbo autotechniek.

Automonteur opleiding BOL

De BOL opleiding automonteur is gericht op project-, theorie- en praktijklessen. Je leert alles over autotechniek van onze ervaren docenten. Natuurlijk ben je niet alleen op school te vinden en ga je tijdens de automonteur opleiding ook op stage. De BOL opleiding automonteur is zo ingericht dat je ook nu al een beetje van het werkleven kunt proeven. Steek je handen dus maar uit de mouwen!

Autotechniek mbo opleiding volg je bij VISTA college

De automonteur opleiding volg je bij het VISTA college. Wij hebben verschillende mogelijkheden, zodat je altijd een opleiding vindt die bij jou past. Na het behalen van jouw diploma ben je klaar om aan de slag te gaan. Heb je vragen over mbo autotechniek? Kom dan eens kijken bij ons op het VISTA college. Je krijgt de mogelijkheid om een dag mee te lopen met de automonteur opleiding waarmee je een goed beeld krijgt van wat er van jou wordt verwacht.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken