Kom naar de open dag!

Ben jij toe aan een carrièreswitch of wil jij je laten omscholen? Wil je doorgroeien in jouw huidige werk? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor werk in alle mogelijke sectoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom zondag 5 november 2023 tussen 10:00 en 15:00 uur naar onze open dag en woon een van onze Xperiences vrijblijvend bij.

Xperiences

Misschien wil je wel eens werken in een totaal andere sector. Of ben je benieuwd of je je carrière een boost kunt geven door een opleiding of een certificaat? Zelfs als je op zoek bent naar werk maar de juiste opleiding mist. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Meld je aan voor de loopbaan X-Perience bij VISTA college. Tijdens onze open dag en op alle locaties én, voor alle sectoren.

Vrijblijvend studiekeuzeadvies

Tijdens de open dag op zondag 5 november 2023 kun je in gesprek gaan met onze ervaren loopbaanadviseurs en vrijblijvend studiekeuzeadvies krijgen. Of je nu wilt ontdekken welke opleiding het beste bij jouw interesses en ambities past, of dat je juist behoefte hebt aan begeleiding bij het maken van een carrièreswitch, wij staan voor je klaar. Ze kunnen je helpen bij het verkennen van verschillende mogelijkheden, het identificeren van je sterke punten en het bepalen van de stappen die je kunt nemen om je doelen te bereiken.

Omscholen en bijscholen met onze bedrijfsopleidingen

Wil je omscholen naar de Zorg, Logistiek of Techniek? We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep. Tijdens onze open dag maak je kennis met de verschillende branches, beroepen en opleidingsmogelijkheden.

Meld je vandaag nog aan voor onze open dag. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor jouw toekomst.

Vista BBL 54

De onderstaande locaties zijn open

 • Beek (Stationstraat 100)
 • Heerlen (Schandelermolenweg 21)
 • Heerlen (Valkenburgerweg 148)
 • Heerlen (ZAP) (Henri Dunantstraat 2)
 • Maastricht (Sibemaweg 20)
 • Maastricht Airport (Horsterweg 13)
 • Sittard (Arendstraat 12)
 • Sittard (Milaanstraat 125)

Meld je aan voor een Xperience:

Hoe werkt het aanmelden voor een Xperience:

 • Klik op de aanmeldknop;
 • Kies een of meerdere Xperiences waar je in geïnteresseerd bent. Je kunt tijdens de open dag ook meerdere locaties bezoeken;
 • Vul je gegevens in.

Je krijgt alle gegevens middels een e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Vergeet deze niet mee te nemen naar de open dag.

Meld je aan voor een Xperience op zondag 5 november 2023

Veelgestelde vragen

Hoe kan om-, bij- of nascholing mijn carrièremogelijkheden vergroten?

Om-, bij- of nascholing kan je carrièremogelijkheden vergroten door het verbeteren van je vaardigheden en kennis, het versterken van je professionele profiel en het tonen van bereidheid om te groeien en te leren. Het verwerven van nieuwe expertise en certificeringen opent deuren naar hogere functies, salarisverhogingen en meer verantwoordelijkheden. Het toont ook aan dat je proactief bent in je loopbaanontwikkeling, wat gewaardeerd wordt door werkgevers. Daarnaast kan bijscholing je helpen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, je vakgebied en je aanpassingsvermogen vergroten in een snel veranderende arbeidsmarkt en toegang tot eventuele nieuwe functies en industrieën.

Ik kan helaas niet naar de open dag komen, kan ik mij op een andere manier oriënteren?

Ja dat kan, we bieden naast de open dag ook andere (digitale) voorlichtingsactiviteiten zoals open avonden, Xperiences en 1 op 1 gesprekken met een loopbaanbegeleider.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Kan ik om-, bij- of nascholing volgen naast mijn huidige baan?

Ja. Het is vaak mogelijk om om-, bij- of nascholing te volgen naast je huidige baan. Wij bieden flexibele programma's aan, zoals avondcursussen, online cursussen en deeltijdopleidingen. Hierdoor kun je je opleiding afstemmen op je werkuren en verplichtingen. Het vereist wel goede planning en discipline om werk en studie te combineren, maar het kan zeer waardevol zijn voor je carrière. Het volgen van omscholing of bijscholing terwijl je werkt toont ook aan dat je gemotiveerd bent om te groeien en jezelf te ontwikkelen, wat positief kan worden gewaardeerd door werkgevers.

Zijn er mogelijkheden voor financiële ondersteuning, zoals subsidies of studiefinanciering?

Ja, er zijn mogelijkheden voor financiële ondersteuning bij een om-, bij- of nascholing.

Neem contact op met onze accountmanagers om de specifieke financiële ondersteuningsmogelijkheden die beschikbaar zijn te verkennen voor de opleiding of cursus die je overweegt.

Snel naar
Meld je aan voor de open dag Meld je aan voor de Bedrijfsopleidingen open dag Alle voorlichtingsactiviteiten Houd me op de hoogte