Coronanieuws > Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei j.l. is de huidige schoolsluiting verlengd t/m 15 juni 2020.

Blijf up to date
Je bent nu op de site van Keuzehulp, onderdeel van VISTA college

Help, ik moet kiezen!

SCROLL VERDER

Goed dat je er bent!

De open avonden en meeloopdagen zijn vanwege het coronavirus voor dit schooljaar geannuleerd. Maar wij helpen jou graag bij het vinden van een opleiding die bij je past. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie in één overzicht bij elkaar.

Plan een digitaal vragenmoment met een opleiding

Helaas zullen er dit schooljaar geen fysieke meeloopdagen meer plaatsvinden. Wij weten dat een meeloopdag doorslaggevend kan zijn op jouw studiekeuze.

Om jou een indruk te geven van een opleiding, kun je een persoonlijk gesprek aanvragen. Op deze manier kun je al jou vragen te stellen aan een docent van de opleiding.

Zo geven ze jou een goed beeld van de opleiding en worden al jouw vragen beantwoord zodat je de juiste keuze kunt maken.

Klik hier om een vragenmoment te plannen

Plan een digitaal gesprek met een loopbaanadviseur

Vind jij het kiezen van een mbo opleiding nog moeilijk en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is een gesprek met onze loopbaanadviseurs een goed idee. Dit kan op dit moment in een live whatsapp videogesprek.

Maak een afspraak en vind samen met de adviseur jouw perfecte opleiding. Wij raden je aan om dit niet alleen te doen maar om je ouders en/of verzorgers bij dit gesprek te vragen. Let op; deze gesprekken zijn bedoeld voor eindejaars vmbo of havo leerlingen!

Klik hier om een loopbaangesprek te plannen

Ga in gesprek met een student

Wie kan jou beter vertellen hoe een opleiding is dan een van onze studenten. Naar aanleiding van de landelijke studiekeuze actie, hebben wij voor jou uitgezocht welke studenten van VISTA college jij kunt benaderen! Je kunt ze benaderen via social media en je brandende vragen op ze afvuren!

Klik hier om in gesprek te gaan met een student

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken