Je bent nu op de site van Keuzehulp, onderdeel van VISTA college

Help, ik moet kiezen!

SCROLL VERDER

Goed dat je er bent!

De open avonden en meeloopdagen zijn vanwege het coronavirus voor dit schooljaar geannuleerd. Maar wij helpen jou graag bij het vinden van een opleiding die bij je past. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie in één overzicht bij elkaar.

Plan een digitaal vragenmoment met een opleiding

Helaas zullen er dit schooljaar geen fysieke meeloopdagen meer plaatsvinden. Wij weten dat een meeloopdag doorslaggevend kan zijn op jouw studiekeuze.

Om jou een indruk te geven van een opleiding, kun je een persoonlijk gesprek aanvragen. Op deze manier kun je al jou vragen te stellen aan een docent van de opleiding.

Zo geven ze jou een goed beeld van de opleiding en worden al jouw vragen beantwoord zodat je de juiste keuze kunt maken.

Klik hier om een vragenmoment te plannen

De havo-mbo-hbo route; een strak plan!

Een mbo-opleiding is een goede keuze als je havo 4 of 5 te zwaar vindt of als het hbo (nog) niet bij je past. Veel mbo-opleidingen hebben een versneld traject voor leerlingen die van de havo komen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt over deze mogelijkheden. Vraag dan een gesprek aan met één van onze loopbaanbegeleiders via de onderstaand knop. Wij nemen dan contact met je op om een geschikte datum te plannen. Dit kan op dit moment in een live whatsapp videogesprek.

Klik hier om een loopbaangesprek te plannen

Ga in gesprek met een student

Wie kan jou beter vertellen hoe een opleiding is dan een van onze studenten. Naar aanleiding van de landelijke studiekeuze actie, hebben wij voor jou uitgezocht welke studenten van VISTA college jij kunt benaderen! Je kunt ze benaderen via social media en je brandende vragen op ze afvuren!

Klik hier om in gesprek te gaan met een student

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken