Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen

VISTA WERKT AAN ...

Onze ambities

We hebben Goud in handen, Goud met een zachte 'G'

Het is goed om vooruit te kijken, de blik gericht op de toekomst. Het is ook goed om terug te kijken, om te weten waar we vandaan komen. En het is goed om stil te staan bij waar we nu staan. Vanuit ons verleden en heden kijkend naar de toekomst en met de input van vele collega’s vormen we een verhaal over wat we zien en hoe we willen kijken: Goudkijken! Dat is onze nieuwe strategische koers voor de periode 2025-2030.

Goudkijken schetst de richting die we samen opgaan. Een richting waarin verbindingen gelegd worden. Verbindingen tussen onze missie, visie, kernwaarden en ambities. Het is een koers die taal geeft aan waar wij voor staan. Met deze koers blijven wij een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van al het talent van onze diverse doelgroepen, maar ook aan de ontwikkeling van onze regio en van onszelf als organisatie.

Bekijk hier onze strategische koers: Goudkijken '25 - 30

Onze strategische koers

Goudkijken is meer dan een naam; het is een belofte. Een belofte die we nakomen door drie ambities: 1) klaar voor de wereld van morgen, 2) top onderwijs, 3) samen werken, leren en innoveren.

    Met Goudkijken lopen we voorop, klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken en onze impact te vergroten, niet alleen op onze studenten, maar op de hele regio.

    Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken