Printen

VISTA WERKT AAN ...

Onze ambities

VISTA KIJKT VOORUIT … Kijk jij mee?

Bouwen aan de toekomst. Dat doen we elke dag. Voor onze studenten, voor elkaar, voor het onderwijs dat we aanbieden. Ons vizier is gericht op die tijd die ons tegemoetkomt. Daar willen we zo goed mogelijk op voorbereid zijn en die zijn we het liefste net een stapje voor. We kijken vooruit, zodat we op tijd kunnen inspelen op dat wat er dan leeft en speelt. En ook, om onze studenten zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op hun toekomst. Of zij nu als starter, herstarter of doorstarter hier binnenkomen. Wanneer zij VISTA college verlaten, zijn ze voorbereid op een leven lang ontwikkelen en zien zij hun toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Hoe wij dat zien en wat we gaan doen? Daarover lees je alles in dit visiedocument ‘VIZIER ’20 – ’25’. We blikken even terug; hoe we gekomen zijn tot hier. Maar vooral: kijken we goed om ons heen. Naar de ontwikkelingen en de uitdagingen die we zien in onze omgeving en die van invloed zijn op onze dagelijkse werkzaamheden. Om uiteindelijk vooruit te kijken en onze koers te bepalen. Kijk je mee?

Bekijk hier het VISTA vizier '20 - 25

Leeswijzer
Van strategie naar actie. Van ‘wat’ naar ‘hoe’. Het vertalen van onze ambities naar concrete acties, dat is een proces van jaren. Het vraagt bovendien naast een organisatie- en innovatieverandering ook een cultuurverandering. Om tot een overzichtelijke en behapbare werkwijze te komen, hebben we onze ambities vertaald naar vier programma’s. In het VISTA vizier ’20 – ’25 leggen we ze uit. Je leest hier alles over onze ambities, onze strategie en acties (wat & hoe) en tot slot vullen we verder in; de juiste mensen, middelen en methoden.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken