Printen
Wat hebben we Goud in onze handen, Goud met een zachte 'G'

Wat hebben we Goud in onze handen, Goud met een zachte 'G'

Terugblik VISTA Inspiratie Event

Onze studenten vormen het kloppende hart van alles wat we doen. En gisteren, tijdens het VISTA Inspiratie Event 2024, hebben we een dag beleefd waarop we niet alleen hebben geleerd, maar ook elkaar activeren en elkaar geïnspireerd via workshops, marktkraampjes en keynotes. We hebben elkaars kennis, passie en toewijding gezien, en samen zijn we gegroeid.

Als onderwijsinstelling streven we voortdurend naar goed, betekenisvol onderwijs voor al onze studenten. Daarom stond deze dag in het teken van onze onderwijsvisie Gaan voor Groei. Van de workshops tot de marktkraampjes en de keynotes, kregen onze collega’s de kans om de vier elementen van deze visie - gepersonaliseerd leren, ontwikkelingsgerichte begeleiding, activerende didactiek en contextrijk onderwijs – samen te ervaren en van binnenuit te begrijpen.Onze strategische Koers: Goudkijken!

Het is goed om vooruit te kijken, de blik gericht op de toekomst. Het is ook goed om terug te kijken, om te weten waar we vandaan komen. En het is goed om stil te staan bij waar we nu staan. Vanuit ons verleden en heden kijkend naar de toekomst en met de input van vele collega’s vormen we een verhaal over wat we zien en hoe we willen kijken: Goudkijken! Dat is onze nieuwe strategische koers voor de periode 2025-2030.

Goudkijken schetst de richting die we samen opgaan. Een richting waarin verbindingen gelegd worden. Verbindingen tussen onze missie, visie, kernwaarden en ambities. Het is een koers die taal geeft aan waar wij voor staan. Met deze koers blijven wij een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van al het talent van onze diverse doelgroepen, maar ook aan de ontwikkeling van onze regio en van onszelf als organisatie.

Onze missie is helder. Wij helpen studenten met een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling, burgerschap en een loopbaan om zo een blijvende betekenisvolle bijdrage te leveren aan onze samenleving. Deze missie reikt verder dan VISTA college; het omvat onze regio, onze partners, onze gezamenlijke toekomst.

Goudkijken is meer dan een naam; het is een belofte. Een belofte die we nakomen door drie ambities: klaar voor de wereld van morgen, top onderwijs en, samen werken, leren en innoveren. Met Goudkijken lopen we voorop, klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken en onze impact te vergroten, niet alleen op onze studenten, maar op de hele regio.

Lees meer over VISTA college

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken