Printen
VISTA college en CNV Jongeren: Succesvolle Pilot 'Begeleider Praktijkleren'

VISTA college en CNV Jongeren: Succesvolle Pilot 'Begeleider Praktijkleren'


Twaalf medewerkers van diverse bedrijven uit Zuid-Limburg hebben recentelijk de training 'Begeleider Praktijkleren i.c.m. de Harrie Training' succesvol afgerond. Deze pilot, opgezet door VISTA college, CNV Jongeren en gesteund door Team Inclusief Zuid-Limburg, heeft niet alleen hun vaardigheden verrijkt maar ook hun carrières een stevige boost gegeven.

Een uniek combinatietraject

Dit traject combineerde de praktische Harrie-training met het mbo-certificaat 'Begeleider Praktijkleren'. Het programma omvatte een introductiebijeenkomst, vijf opleidingsdagen en een examengesprek. Het resultaat? Een team van medewerkers dat gereed is om de inclusiviteit op de werkvloer naar een hoger niveau te tillen.

Wat hebben ze bereikt?

Alle deelnemers ontvingen het bewijs van deelname voor de Harrie-training, waarvan tien ook het certificaat 'Begeleider Praktijkleren' behaalden. 75% van de deelnemers gaf aan dat deze training hen zal ondersteunen bij het begeleiden van collega's. De pilot werd gewaardeerd met een gemiddelde score van 8,3.

"De combinatie van theorie en praktijk was precies wat ik nodig had. Ik had de tijd om de theorie toe te passen en mijn ervaringen terug te koppelen in de les. Het was een verrijkende ervaring." – deelnemer

Klaar voor de wereld van morgen

Deze training toont hoe we bij VISTA college Limburgse krachten voorbereiden op een dynamische arbeidsmarkt. We leggen niet alleen de nadruk op vakmanschap, maar ook op voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door ons te richten op de mens achter de professional, zijn we in staat om flexibel in te spelen op maatschappelijke en technologische veranderingen.

Meer Informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Bionda Heidstra-Wijnholds via b.heidstra@vistacollege.nl

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken