Kom op 7 maart naar onze open avond!

Meld je nu aan
Printen
Eerste prijs voor het VISTA college in Spanje tijdens het V-Spiders symposium 2023!

Eerste prijs voor het VISTA college in Spanje tijdens het V-Spiders symposium 2023!

V-Spider team

Een zestal studenten van het VISTA college (afdeling installatietechniek, opleiding middenkader Engineering niveau 4) hebben samen met 3 van hun docenten deelgenomen aan V- Spiders 2023 in Santander (Spanje).

V-Spiders is een symposium waarin studenten van verschillende mbo-scholen uit Spanje, Duitsland, Slovenië en Nederland samenwerken aan een gezamenlijke opdracht;

“MEASURING ROAD TRAFFIC POLLUTION THROUGH IOT”.

“Het meten van verkeersvervuiling door middel van IOT”.

Er is in totaal 3 dagen gewerkt aan dit project.

De VISTA studenten hebben het onderstel inclusief de draaiende tafel gemaakt. Het was van groot belang dat er voldoende overleg werd gepleegd met studenten van de andere deelnemende scholen om alle onderdelen passend op elkaar te krijgen. Al dit harde werk werd beloond met een mooie eerste prijs; BEST OVERALL QUALITY OF EXECUTION.

V-Spiders door de ogen van de studenten:

  • Het was een mooie en leerzame ervaring. Het contact en de samenwerking met de buitenlandse scholen was in het begin een hele uitdaging. Maar gaandeweg ons avontuur groeiden we hierin en werd dit een van de mooiste en interessantste aspecten.
  • Het is een hele leerzame, leuke en interessante ervaring geweest, waar we nog heel lang positief op zullen terugkijken.
  • We hebben veel van elkaar geleerd.

Kortom een zeer leerzaam traject en wij zijn dan ook heel trots op onze studenten en begeleiders van VISTA college installatietechnieken.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prestatie!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken