Printen
Team Kunst, Theater en Media van de Entertainment opleidingen in Top 10 > Onderwijsteam van het jaar!

Team Kunst, Theater en Media van de Entertainment opleidingen in Top 10 > Onderwijsteam van het jaar!

Dit is mbo organiseert jaarlijks verkiezingen binnen het mbo, waarbij ze teams én studenten in het zonnetje zetten. De verkiezing voor onderwijsteam van het jaar - wélk team binnen het mbo heeft het beroepsonderwijs versterkt en verbeterd - is daar een belangrijk onderdeel van.

Het online programma Mbo’ers Pakken Aan is hier ook een onderdeel van. Daarvoor is studente Mina van Cuijk in de race voor de titel Landelijke Ambassadeur mbo 2021.

Team Kunst, Theater en Media van de Entertainment opleidingen heeft dit jaar de top 10 gehaald! Uit de 70 teams die landelijk waren ingeschreven hebben zij aangetoond een passende onderwijsvorm te hebben gevonden voor een diverse doelgroep middels het 'productiehuis'. Vanaf leerjaar 1 laten ze studenten uit de 6 opleidingen samen werken in producties. Een voorbeeld daarvan is de jaarlijkse productie Nieuwe Honden.

"Een mooie en verdiende prestatie! Dit is ook erkenning voor de betrokkenheid, focus op de student en harde werk van het team." - aldus opleidingsmanager Mieke van de Warenburg.

Op 21 april geeft het team een digitale pitch en op basis daarvan kiest een vakjury de winnaar. Deze wordt bekend gemaakt tijdens het Ambassadeursgala op maandag 17 mei. Wil jij ook meekijken naar de livestream? Dat kan door je online aan te melden.

Meld je hier aan voor de livestream van de uitslag van het Ambassadeursgala van 17 mei

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken