Printen
Student Lou is dé Autotechnicus van de Toekomst!

Student Lou is dé Autotechnicus van de Toekomst!

Nadat hij een plekje wist te bemachtigen in de finale van de vak wedstrijd "Autotechnicus van de Toekomst", loopt student Lou Vrencken weg met de eerste prijs!

Dé autotechnicus van VISTA

Sinds 2021 worden studenten gestimuleerd om mee te doen aan de AMT-Awards. Dit jaar was het student Lou Vrencken die in de finale staat voor autotechnicus van de toekomst. Lou is student technisch specialist niveau-4 en heeft een waar talent voor techniek. In leerjaar 1 werd als snel duidelijk dat hij veel in zijn mars had. Het is dan ook niet voor niks dat Lou versneld door zijn 4-jarige opleiding is gegaan en met +/- 2,5 jaar zijn diploma in ontvangst mag nemen. Een bijzondere prestatie waarin hij samen met de docenten zijn talent heeft ontdekt!

Ook jouw talent ontdekken? Kom naar de open avond!

Finale dag

De finale dag heeft plaatsgevonden op dinsdag 31 januari. Lou was goed voorbereid en dat blijkt ook uit de uitslag. Lou heeft namelijk gewonnen en is van meer dan 3500 deelnemers uit heel Nederland dé autotechnicus van de toekomst. De jury was erg onder de indruk van de prestatie van Lou. Ook zijn eigen docenten en opleidingsmanager hebben enkel goede woorden voor hem over.

‘’Een ongelofelijke prestatie! Wij zijn ontzettend trots op hem’’ - aldus Bas Frijns, opleidingsmanager Mechatronica

We feliciteren Lou van harte met het winnen van deze mooie prijs en zijn benieuwd naar zijn toekomst in de autotechniek!

Bekijk hier een samenvatting van de finale dag

AMT-awards

Om kans te maken op de AMT-award maken de deelnemers een online kennisquiz. De beste deelnemers strijden daarna live om de winst tijdens een spectaculair evenement, Hierin wordt duidelijk wie zich dé Autotechnicus van het jaar, Autotechnicus van de Toekomst en Bedrijfsautotechnicus mag noemen.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken