Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen
Klachtenformulier vanaf nu in te vullen

Klachtenformulier vanaf nu in te vullen

Vanaf nu kun je jouw klachten, meldingen of verbeteringen eenvoudig indienen via het Klachtenloket. Dit formulier is voor iedereen toegankelijk en zorgt ervoor dat we jou zo goed mogelijk helpen. Wij doen er alles aan om jouw melding zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer gebruik ik het?

Binnen VISTA is de afspraak dat je een probleem eerst onderling probeert op te lossen. Komen jullie hier niet uit of wil je het toch verder oppakken? Vul dan het klachtenformulier in.

Vul het klachtenformulier in

Hoe werkt het?

Je vult het formulier in via de website. Afhankelijk van jouw situatie wordt de juiste persoon of commissie geïnformeerd. Zij nemen de melding in behandeling en werken naar een passende oplossing. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie op jouw melding.

Waarom doen we dit?

Vanaf augustus 2023 gaat een nieuwe wetgeving in over de verbetering van het verwerken van klachten. Dit doen wij door het mogelijk maken van een laagdrempelige manier om klachten in te dienen. Dit hebben wij middels een online formulier ingericht. Hiermee zorgen we ervoor dat meldingen bij de juiste personen terechtkomen en zo snel mogelijk behandeld worden.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken