Moet je dit jaar nog een studiekeuze maken? Plan een speeddate met onze loopbaanadviseurs!

Meld je aan
Printen
ICT lockdown 19-7 t/m 9-8

ICT lockdown 19-7 t/m 9-8

Tijdelijk onbereikbaar in de zomervakantie

In de periode van zondag 19 juli tot en met zondag 9 augustus zijn we niet bereikbaar. Alle VISTA telefoonnummers die beginnen met ‘088’ zijn niet te bereiken en we zijn niet in de gelegenheid mails te lezen of versturen. Je kunt wel een mail aan ons sturen, wij kunnen deze behandelen vanaf maandag 10 augustus. In deze periode is er bij VISTA college een grote ICT operatie. Deze operatie is nodig om alle systemen (van de voormalige scholen Arcus en Leeuwenborgh) op elkaar aan te sluiten. We snappen dat deze onbereikbaarheid vervelend kan zijn. Onze excuses hiervoor.

Maandag 10 augustus weer bereikbaar

Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar via info@vistacollege.nl of via het centrale nummer 088 - 0015000. Ook medewerkers en studenten kunnen dan weer gebruik maken van het @vistacollege.nl mailadres.

Start schooljaar 2020-2021 > info via je opleiding

Op maandag 31 augustus start het schooljaar 2020-2021 start weer. Uiterlijk aan het einde van de zomervakantie ontvang je bericht van je opleiding over de start van het schooljaar. Hierin staat waar en wanneer je verwacht wordt. Vanwege de wisselende corona-maatregelen kunnen we dit niet eerder laten weten. Uiteraard handelen we naar de richtlijnen die de overheid ons geeft want: samen houden we corona onder controle.

Een mooie zomer gewenst en we kijken uit naar je komst!

Inloggegevens > mijnVISTA studenten

Je ontvangt voor, tijdens of na de zomervakantie een e-mail met je inloggegevens. Met deze inloggegevens krijg je toegang tot mijnVISTA studenten, het ‘intranet’ van onze school. Je kunt vanaf maandag 10 augustus inloggen. Op mijnVISTA studenten vind je onder andere nieuws, informatie over je opleiding, leermiddelen én heb je toegang tot applicaties die je nodig hebt tijdens je studie.

Schoolpas

Tijdens of vlak na de zomervakantie ontvang je je VISTA college schoolpas op je thuisadres. In de brief die we meesturen staat wat je er allemaal mee kan tijdens je studie bij VISTA college.

Bestellen leermiddelen

Via de website van www.studers.nl/vista-college vind je alle leermiddelen die je nodig hebt voor jouw studie. Onder leermiddelen verstaan we onder andere:

  • Boeken
  • Handouts
  • Kleding
  • Excursies

Welke en het aantal leermiddelen verschilt per opleiding. Je ontvangt van je opleiding info voor het inzien van de juiste lijst.

Stage

Loop je tijdens de zomervakantie stage? Dan kun je jouw mentor of docent bereiken via het bij jou bekende telefoonnummer. Hou er wel rekening mee dat de nummers die beginnen met ‘088’ niet bereikbaar zijn in deze periode. Bel dus het mobiel nummer dat voor de zomervakantie met jou is afgesproken.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken