Printen
Pinkpop ft. VISTA college

Pinkpop ft. VISTA college

Van 1 juli tot en met 13 juli nemen wij het Megaland-terrein in Landgraaf over voor de diploma-uitreiking aan ruim 2000 van onze studenten. Zij ontvangen hun diploma op de plek waar grootheden als Bruce Springsteen, Martin Garrix, Justin Bieber, Paul McCartney en vele anderen de sterren van de hemel speelden.

Gouverneur Bovens bracht woensdag een bezoek aan de VISTA diploma drive-inn. Studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheer/ gastvrouw horeca Mohammed, Hilde en Demi ontvingen hun diploma uit handen van de Gouverneur.

Diploma drive-inn

Op het Megaland-terrein (waar Pinkpop normaal gesproken jaarlijks plaatsvindt) staat een heuse diploma drive-inn. Een parcours waar de student in zijn/haar auto het diploma komt ophalen. Gezinsleden van de student mogen in de auto mee ‘op tournee’. Op het parcours zijn diverse kleine stationnetjes ingericht met als hoogtepunt het betreden van de mainstage van Pinkpop met de auto! Vanaf twee kanten rijden studenten in hun auto’s de ‘oprit’ op van het podium; het ‘PINKPOP ft VISTA-podium’. Hier vindt het officiële gedeelte plaats; het uitreiken en ondertekenen van het diploma.

Bij de andere stations vinden kleine activiteiten plaats. De onderwijsteams van de verschillende opleidingen geven hier zelf invulling aan en zorgen op die manier ook voor de persoonlijke touch. Het ‘eindexamenfeestje’ wordt in de auto gevierd. De inhoud voor het vieren van dit feestje vindt de student in de ‘partybag to go’, die de student bij binnenkomst ontvangt.

Bekende Limburgers reiken diploma’s uit

Tijdens deze twee ‘diploma-weken’ ontvangt een aantal van onze studenten hun diploma uit handen van bekende Limburgers en Limburgse hoogwaardigheidsbekleders. Zo heeft Gouverneur Bovens op 1 juli de eerste drie diploma's uitgereikt aan studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheer/ gastvrouw horeca. Op 8 juli maakt ook ‘mister Pinkpop’ Jan Smeets zijn opwachting op dit feest in zijn achtertuin.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken