Printen
Persbericht | Benoeming Karel van Rosmalen als voorzitter College van Bestuur verlengd tot 2022

Persbericht | Benoeming Karel van Rosmalen als voorzitter College van Bestuur verlengd tot 2022

De Raad van Toezicht van VISTA college heeft Karel van Rosmalen benoemd als voorzitter van College van Bestuur van VISTA college voor de periode tot zomer 2022. Deze benoeming volgt na een positief advies van de Centrale Studentenraad en de Ondernemingsraad van VISTA college en betekent een verlenging van zijn initiële interim opdracht.

Steph Feijen, voorzitter Raad van Toezicht: “Deze benoeming zorgt voor rust en duidelijkheid richting de toekomst van VISTA college in de post-fusie periode en de huidige situatie als gevolg van het coronavirus. We zijn ervan overtuigd dat Karel van Rosmalen samen met Hans Meijer en Jeanette Oostijen - de andere twee leden van het College van Bestuur - VISTA college op de ingeslagen weg verder kan brengen.”

Karel van Rosmalen is een ervaren bestuursvoorzitter. Hij was in 2017 en 2018 voorzitter College van Bestuur van Arcus College en uit dien hoofde mede verantwoordelijk voor de voorbereiding van de fusie met ROC Leeuwenborgh tot VISTA college. Daarnaast heeft hij een uitgebreid netwerk in Zuid-Limburg.

Over VISTA college

VISTA college is met ruim 15.000 studenten, leerlingen, cursisten en deelnemers, 1.700 medewerkers, 8 grote vestigingen en een begroting van 135 miljoen een belangrijke en onmisbare maatschappelijke opleidingspartner voor de regio Zuid - Limburg. Onze ambitie is een zo groot mogelijk aantal vakmensen te kwalificeren en gekwalificeerd te houden voor de regionale arbeidsmarkt. Dit is noodzakelijk gezien de sociaal-maatschappelijke en economische veranderingen in onze regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Hoogenboom , stafhoofd Communicatie VISTA college, telefoon: 06 - 27 86 35 67.

De bovenstaande foto mag gebruikt worden voor publicatie.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken