Jij draait zelfstandig een vlekkeloze dienst
Je bent sociaal, klantgericht en wilt leren hoe je zelfstandig een dienst draait in de horeca. In deze opleiding verdiep je je in gastvrijheid, communicatie en organisatie. Jij zorgt dat gasten een fijne ervaring hebben en leert collega’s ondersteunen.
Meer informatie
Je leert alles over eten, drinken en gastvrijheid, maar ook over het organiseren van een dienst, samenwerken en plannen. Docenten met praktijkervaring helpen je groeien in zelfstandigheid en initiatief. Je krijgt praktijklessen en loopt stage in restaurants, hotels of evenementenlocaties.
Jouw opleiding bestaat uit een basis-, profiel- en keuzedeel (of -delen).
Naast de theoretische en praktische lessen op school loop je stage, ook wel beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd. Uiteraard betreft dit een erkend leerbedrijf (SBB).
Na deze opleiding kun je aan de slag in hotels, restaurants of evenementen of doorstromen naar niveau 4: Leidinggevende Hospitality.