Kom op 7 maart naar onze open avond!

Meld je nu aan

Allround assistant business services

Heerlen (Campus), Valkenburgerweg
BOL
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25723

(was financieel administratief medewerker en office assistant)


Jij bent de spil in de organisatie

Als allround assistant business services (allround assistent zakelijke dienstverlening) sta je midden in de organisatie. Je werkt op het snijvlak van managementinformatie, financieel administratieve processen, planning, organisatie, marketing en communicatie alsmede juridische aspecten. Je bent met veel projecten en taken tegelijk bezig, dus overzicht houden is belangrijk.

Op school leer je over administratie (zoals urenregistratie en facturering), de regels rond bescherming van persoonsgegevens en financiële begrippen. We leggen veel nadruk op de organisatorische en menselijke kant van je werk. Dit komt je van pas als je vergaderingen organiseert en klanten ontvangt. Maar ook plaats je zaken in een juridisch perspectief.

Je werkt straks veel met ICT-systemen. Even wat kantoorbenodigdheden bestellen, social media bijhouden, facturen controleren. En bezig zijn met marketing en communicatie. Zoals je ziet een brede opleiding die na afstuderen een dynamische invulling gaat geven aan jouw werkdag. Maar juist vanwege de breedte van de opleiding een prima opstap naar een Niveau 4 opleiding van jouw keuze binnen het domein van Business Services ( voorheen: Zakelijke dienstverlening).

Meer informatie

Opleidingsinformatie

Deze opleiding is relatief nieuw. Het is een combinatie van de voormalige opleidingen Office Assistant en Financieel Administratief Medewerker. De nieuwe opleiding is daarnaast veel breder van opzet. Zo bevat het programma ook de nodige elementen van de opleidingen Medewerker marketing & communicatie alsmede MBO recht. Je krijgt daarnaast een aantal avo-vakken (algemeen vormend onderwijs), zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan & burgerschap.

Keuzedelen

Jouw opleiding bestaat straks uit een basis-, profiel- en keuzedeel (of -delen). Het keuzedeel maakt je studie interessanter. Hiermee kunnen opleidingen namelijk inspelen op ontwikkelingen in onze regio of binnen het bedrijfsleven. Ze zorgen ook voor een betere aansluiting op een hbo-studie.

Stage(s)

Naast de theoretische en praktische lessen op school loop je stage, ook wel beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd. Uiteraard betreft dit een erkend leerbedrijf (SBB). De praktijkbegeleider van school en je praktijkopleiders van het leerbedrijf beoordelen je beroepshouding, resultaten en je inzet. Een positieve beoordeling van je stage is een voorwaarde om je diploma te halen.

Verder leren/werken

Als je wilt doorleren na deze opleiding, dan zijn de dan kun je kiezen voor een niveau 4 opleiding. Voor de hand liggend is dan een van de vier uitstroomprofielen uit de zakelijke dienstverlening. Maar ook een niveau 4 opleiding in een andere sector behoort zeker tot de mogelijkheden

DIRECT AANMELDEN SCHOOLJAAR
2024-2025
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken