Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
25310
Niveau
Niveau 4

Als technicus service en onderhoud werktuigbouw werk je aan complexere apparaten en systemen. Denk aan een tandartsstoel, kopieerapparaat of een lopende band in een fabriek. Jij kent de besturing en de mechaniek ervan en zorgt dat de boel blijft draaien.De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Zuid-Limburg. Deze opleiding leidt jou op voor eerste technicus serice en onderhoud werktuigbouw.

Wat leer je?

Je leert werktuigbouwkundige inspecties uit te voeren aan installaties en machines én werktuigbouwkundige storingen aan installaties en machines te analyseren, verhelpen en voorkomen.

Wat kun je na deze opleiding?

Als technicus service en onderhoud werktuigbouw ben jij gespecialiseerd in die machines. Je weet hoe ze werken, hoe ze afgesteld worden en je kan storingen verhelpen. Je gaat vaak op bezoek bij klanten waar die machines staan. Daar zorg je er voor dat de mensen gebruikersinstructies hebben en geef je advies over veiligheid en milieu.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Meer informatie
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken