Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
25821
Niveau
Niveau 3

Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties werk je aan bestaande installaties. Je weet waar je storingen moet zoeken en hoe je de installaties ‘up and running’ houdt. De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Zuid-Limburg. Deze opleiding leidt jou op voor eerste monteur serice en onderhoud elektro en instrumentatie.

Wat leer je?

Tijdens je opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties (servicemonteur) leer je alles over installaties, onderdelen, voorschriften en veiligheid. We richten ons tijdens de lessen op het leren verhelpen van storingen aan CV- en warmwatertoestellen.

Wat kun je na deze opleiding?

Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties installeer je zowel eenvoudige als ingewikkelde installaties en onderdelen daarvan. Het is vooral praktisch uitvoerend werk. Dat doe je alleen of samen met collega’s. Je kunt goed samenwerken, bent klantbewust en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken