Basis voor deskundige zorg

Richting

Zorg & Welzijn

Opleidingscode
C0054
Niveau
Niveau 3

Tijdens dit traject leer je naast basiszorg en het onderkennen van de gezondheidstoestand ook hoe je de zorgvrager kunt ondersteunen en begeleiden bij het versterken of behouden van de eigen regie.

Wat kun je na deze opleiding?

Na het behalen van dit certificaat werk je zelfstandig of in teamverband in laag en midden complexe zorgsituaties. Je reageert adequaat op signalen van de zorgvrager en brengt zijn gezondheidstoestand in kaart. Je motiveert en activeert de zorgvrager en zijn sociale netwerk om de gezondheids- en leefsituatie te bevorderen. Je rapporteert duidelijk en weet welke vervolgstappen je moet nemen. Je kent wet- en regelgeving en werkt volgens de protocollen van de organisatie.

Voor wie is deze opleiding?

Dit traject is geschikt voor iedereen die de overstap naar de zorg wil maken. Maar ook voor degene die al in de zorg werkt in een andere functie of wanneer je het takenpakket wilt uitbreiden. En ook voor degenen die het (nog) niet aandurven om een volledige opleiding tot Verzorgende IG te gaan volgen. Met dit certificaat worden de examens vrijgesteld bij doorstroom tot de opleiding Verzorgende IG.

Studiekosten

Dit branche-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze Zorg & Welzijn opleidingen

Meer informatie
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken