Je bent nu op de site van CIOS, onderdeel van VISTA college
Printen
UEFA voetbal opleidingen

Onze CIOS docent Jurgen de Haan is door de KNVB geaccrediteerd om de opleidingen UEFA B Senioren en UEFA C Youth te geven. Voetbal is de passie van Jurgen, lees hierover meer in onderstaand interview. In het schooljaar 2018/2019 zijn beide opleidingen gestart. Zie voor meer info over de inhoud van de opleidingen de onderstaande links.

Opleiding UEFA B

Opleiding UEFA C Youth

Docent Jurgen de Haan

“Voetbal is echt mijn passie. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik deze opleiding bij mijn werkgever mag geven aan voetbaltrainers uit de regio en daarbuiten. Naast mijn ervaring als docent bij het CIOS heb ik ruime ervaring in de voetballerij. In het verleden trainde ik de jeugd van PSV en KRC Genk. Jorrit Hendrikx die nu elke week op het hoofdtoneel van PSV in Eindhoven speelt, trainde ik bij de jeugd. Momenteel train en coach ik het eerste heren elftal van SV Someren. Na een mooi kampioenschap en promotie naar de 1e klasse zijn we afgelopen jaar gedegradeerd. Gelukkig zit er dit seizoen weer een promotie naar de 1e klasse in als we onze koppositie weten te behouden."

"Intrinsieke motivatie bij spelers en trainer coaches is voor mij de sleutel tot succes. Hier valt of staat het slagen van een wedstrijd mee. Dit geldt ook voor mijn studenten en deelnemers aan de opleidingen UEFA B en UEFA C Youth. Ik vind het belangrijk om het beste uit de spelers en studenten te halen, steeds een stapje beter. In het heetst van de strijd kan het er fel aan toe gaan, pure gedrevenheid, aan de bar is het weer vergeten.”

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken