Je bent nu op de site van CIOS, onderdeel van VISTA college
Printen
Info voor bpv-bedrijven

Info voor bpv-bedrijven

Het is belangrijk dat de student van het CIOS ervaring opdoet in de beroepspraktijk. Tijdens de Beroeps Praktijk Vorming zullen de studenten ook PvB’s (Proeven van Bekwaamheid) bij het leerbedrijf uitvoeren. Samenwerking met de leerbedrijven is van groot belang voor de opleiding en de ontwikkeling van onze studenten als toekomstig werknemer.

Om de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk dat leerbedrijven waar de studenten tijdens de BPV opgeleid worden door het kenniscentrum SBB-erkend zijn als ‘erkend leerbedrijf’. Dit staat in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB).

Bij erkenning komt het leerbedrijf in het Register Erkende Leerbedrijven. Dit is te vinden op S-BB en op Stagemarkt. Leerbedrijven vragen deze erkenning zelf aan via het digitale loket van S-BB (aanvraag: leerbedrijf worden).

Er dient een digitale vragenlijst ingevuld te worden door de persoon die verantwoordelijk is voor opleidings- en stagezaken. Vervolgens zal een adviseur van S-BB contact opnemen om de erkenning van het leerbedrijf te organiseren.

BPV-coördinatoren CIOS

CIOS niveau 2 leerjaar 1 en 2 - Allard Teeuwen

CIOS niveau 3 en 4 leerjaar 1 - Mitch Notten, Ferd Wetsels en Roy Schijven

CIOS niveau 3 en 4 leerjaar 2 en 3 - Jasper Vermazen

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken