Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Monteur service en onderhoud installaties en systemen

Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
25308
Niveau
Niveau 2

Als monteur service en onderhoud installaties en systemen weet je veel van elektronica en elektrotechniek. Je werkt op de storings- of onderhoudsafdeling van een bedrijf. In deze baan kom je veel bij klanten. Je hebt dus een afwisselende baan waarbij je veel onderweg bent. De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide monteurs, zeker in de regio Zuid-Limburg. Deze opleiding leidt jou op.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding leer je werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Ook leer je storingen aan installaties en machines analyseren, verhelpen en voorkomen dat deze in de toekomst weer gaan optreden.

Wat kun je na deze opleiding?

Als monteur service en onderhoud installaties en systemen weet je alles van onder andere installaties voor gas, centrale verwarming en water. Maar ook van airco’s en warmte-terugwin-installaties. Je werkt bij de storingsdienst of onderhoudsafdeling. Eigenlijk ben je altijd actief bezig. Met installaties vervangen, repareren, onderhouden en controleren. Je hebt genoeg vakkennis om zelf elke keer de juiste beslissing te nemen. Je werkt veilig en je controleert altijd of een installatie weer goed werkt.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken