Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Individuele zorg verlenen

Richting

Zorg & Welzijn

Opleidingscode
C0053
Niveau
Niveau 2

Zorgdragen voor je medemens

Als zorgverlener draag je bij aan de gezondheid en het welzijn van cliënten. Hoe mooi zou het zijn als jij het verschil kunt maken?

Wat leer je?

Bezit je al enige ervaring in de zorg op het gebied van welzijn? Dan past dit certificaat perfect. Je krijgt specifieke kennis en vaardigheden aangeleerd, die betrekking hebben op het verlenen van individuele zorg aan de zorgvrager. Waarbij de focus met name ligt op de ouderenzorg.

Wat kun je na deze opleiding?

Lichamelijke verzorging, de nodige begeleiding en het afstemmen van de zorg met de zorgvrager. Zomaar een aantal taken waar een individuele zorgverlener zich mee bezig houdt. In een verpleeghuis of zorginstelling kun jij van grote meerwaarde zijn door het zorgteam te ondersteunen bij deze werkzaamheden. Zo kun je cliënten de zorg geven die ze verdienen.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘individuele zorg verlenen’ is geschikt voor iedereen die een overstap naar de zorg wilt maken. Of voor als je al werkzaam bent binnen de zorg of in het bezit bent van een (of meerdere) zorg gerelateerd mbo-certificaat en je wilt je takenpakket verbreden. Het certificaat omvat een gedeelte uit de mbo-opleiding ‘Verzorgende –IG’ niveau 3. Dit certificaat wordt vrijgesteld bij doorstroom tot de opleiding Verzorgende IG.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze Zorg & Welzijn opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken