Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Individuele basiszorg verlenen

Richting

Zorg & Welzijn

Opleidingscode
C0039
Niveau
Niveau 2

Helpen bij (uiterlijke) verzorging of gewoon even een praatje maken. Extra hulp binnen de zorg is zeer welkom.

Wat leer je?

Douchen, eten, een wandeling maken. Activiteiten in het dagelijks leven die we vaak zonder na te denken zelfstandig uitvoeren. Maar juist bij het uitvoeren van deze dagelijkse activiteiten, kunnen ze in de zorg wel wat extra handen gebruiken. In een verpleeghuis of zorginstelling kun jij van grote meerwaarde zijn door ze te ondersteunen bij deze eenvoudige ondersteunende werkzaamheden.

Wat kun je na deze opleiding?

Lijkt jou het wel wat om een zorgteam te ondersteunen in een verpleeghuis? Met dit certificaat krijg je de nodige kennis en vaardigheden die komen kijken bij het verlenen van individuele zorg. Na het behalen van dit certificaat kun jij aan de slag in een verpleeghuis of zorginstelling. Waar ze altijd wel wat extra handen kunnen gebruiken.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘individuele basiszorg verlenen’ is geschikt voor iedereen die snel wil in- of doorstromen in de zorg. Zowel als je een overstap naar de zorg wilt maken. Als wanneer je al werkzaam bent als hulp in de huishouding of voeding en je je takenpakket wilt verbreden. Het certificaat omvat een gedeelte uit de mbo-opleiding ‘Helpende Zorg – Welzijn’ niveau 2.

Dit certificaat wordt vrijgesteld bij doorstroom tot de opleiding Helpende Zorg - Welzijn niveau 2.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Bekijk al onze Zorg & Welzijn opleidingen

Meer informatie
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken