Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Korte opleidingen en inwerkprogramma’s speciaal voor de logistiek

Korte opleidingen en inwerkprogramma’s speciaal voor de logistiek

We hebben te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Ook in de logistieke sector. VISTA college biedt diverse trainingen, inwerkprogramma’s en (verkorte) mbo opleidingen voor mensen die aan slag willen in de logistiek. Deze scholingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook beschikbaar voor mensen die een inburgeringscursus volgen.

VISTA college heeft onlangs veel ontwikkeld op het gebied van leven lang ontwikkelen. Cursussen, omscholing trajecten, voorschakeltrajecten, voorportalen en bedrijfsopleidingen. Om nieuwe medewerkers een baan aan te kunnen bieden in de logistieke sector is vaak een cursus of omscholing noodzakelijk. VISTA college denkt graag mee met bedrijven in de regio Zuid-Limburg voor de juiste oplossing.

Samenwerkingsverband Beyond- Medtech, investeert in haar medewerkers. Jaarlijks volgen zo’n 30 medewerkers en zij-instromers een logistieke bbl-opleiding. Medewerkers krijgen op deze manier de kans om door te groeien in een functie. Daarnaast worden er ook kansen geboden aan mensen die een inburgeringscursus volgen. De inburgering die overigens óók door VISTA wordt verzorgd, wordt gecombineerd met een logistieke opleiding niveau 1 waardoor medewerkers direct aan de slag kunnen op de werkvloer. VISTA college is trots op deze samenwerking. Door het aanbieden van deze maatwerktrajecten bereiken we samen meer.

VISTA college ontwikkelde naast logistieke bbl trajecten ook verschillende certificatieroutes: “Engels in de beroepspraktijk.” Bedrijven Abbott Vascular en Boston Scientific zijn blij met deze scholing. Ook CEVA Logistics, dat, in opdracht van Beyondpartner Medtronic, goederen opslaat en verzend, start dit jaar met een nieuwe BBL-route.

Zo wordt er door VISTA college, als opleidingspartner in Beyond, écht werk gemaakt van leven lang ontwikkelen binnen de logistiek.

Wil je ook korte praktische opleiding volgen? Of wil je deze module aanbieden aan medewerkers van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

VISTA college
Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen


Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken