Update corona-maatregelen 14 oktober 2020 > aangepaste maatregelen

Meer informatie
Je bent nu op de site van Welkom, onderdeel van VISTA college

Hi, leuk dat je bij ons
komt studeren!

SCROLL VERDER

Wij zijn het VISTA college

Wat leuk dat je er bent! Wij kijken er naar uit om samen met jou een start te maken aan jouw nieuwe opleiding. Om alvast in de stemming te komen hebben wij voor jou (en je ouders en/of verzorgers) al het een en ander op een rijtje gezet.

Moet jij je boeken nog bestellen? Doe dit dan via Studers.

Bestel hier jouw boekenlijst

Ons CvB zegt: hi!

Het College van Bestuur (CvB) bij VISTA college wordt gevormd door de heer van Rosmalen, de heer Meijer en mevrouw Oostijen. Zij hebben een korte boodschap voor je en heten je d.m.v. het onderstaande filmpje van harte welkom.

VISTA tour

Studenten Mina en Zeynep nemen jullie alvast mee onze locaties Valkenburgerweg, Heerlen en Sibemaweg, Maastricht in. Wel zo handig, want dan weet je een beetje wat je te wachten staat.

Bekijk hier de VISTA tour videos

Coronaregels

Ook na de zomervakantie dien je je op onze locaties te houden aan onze coronaregels. In het onderstaande filmpje kun je alle regels terugvinden.

Dé infogids

Het document waar alles instaat wat je moet weten. Waar en bij wie moet je je ziekmelden? Welke verzekeringen gelden er als je op stage bent? en last but not least wanneer zijn de vakanties?

Bekijk hier de VISTA informatiegids 2020-2021

Van VISTA voor jou

Stuur de leukste VISTA FREE-cards

Verras je geliefden, vrienden of familie met een VISTA e-card voor elke gelegenheid; verjaardag, diploma, felicitatie en veel meer. Maak je VISTA kaart persoonlijk door je eigen tekst toe te voegen.

Wist je dat sommige kaarten door onze eigen talenten zijn gemaakt?
#wijzijnhetvistacollege

Stuur zelf een leuke VISTA e-card!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken